SONNERASMUSSEN.DK

Gid jeg havde gjort det for mange år siden.

Gennem mit voksne liv har jeg i perioder været tynget af melankoli samt frygten for at blive forladt. I de svære perioder har livet været et spørgsmål om overlevelse præget af en konstant indre uro med skamfulde følelser og mindreværd. Som 54 årig besluttede jeg at noget måtte gøres. Jeg havde kun hørt godt om Christel og håbede at hun kunne hjælpe mig. Det blev til det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Med mildhed og sikker hånd fik jeg konfronteret de indre skyggesider og kom ud på den anden side med vished om, at mit liv også har værdi. Sjældent har jeg været så lettet og følt mig så fri. Gid jeg havde gjort det for mange år siden. Jeg troede slet ikke det var muligt at komme derhen, hvor jeg nu er. Jeg er dybt taknemmelig og vil anbefale ethvert medmenneske med indre kvaler, at tage turen forbi Christel.

Kærestebrud og et hus der ikke kunne sælges

Hej Christel Jeg har tidligere fået samtaleterapi hos dig i perioden 2009-2011, hvilket jeg var rigtig glad for og du hjalp mig videre i livet efter et hårdt kærestebrud og et hus der ikke kunne sælges. Efter jeg sidst kom hos dig er jeg blevet gift, fået en søn, fået nyt job og købt et hus ? Alt er bare gået så godt. Jeg tænker tit tilbage på vores snakke, og jeg må sige, at du er et af de absolut dygtigste mennesker, jeg nogensinde havde mødt. Jeg tror at jeg uden din hjælp var gået til grunde. Du er tit i mine tanker og får kun mine bedste anbefalinger. Har anbefalet dig til mange af mine bekendte. De peger på den klogskab og friskhed, som du har. Det er en sjælden og meget livsbekræftende kombination. Rigtigt god sommer, kvinde, 28 år

Kvinde 41 år, manglede redskaber til at håndtere sorg og afmagt

Hej Christel. Tak for sidst.
Det gjorde mig godt.
Vigtigst tror jeg det var at få bekræftet at det er normalt at sorgen er som den er.
Og rigtig godt med opmærksomhed på at jeg kan registrere ked af det hed og acceptere det men alligevel leve mit liv. Tak skal du have.
? knus Susan

Er til tider blevet kaldt isdronning, rigid, narrefisse

Hej Christel.
Jeg har lige læst din artikel om hvorfor kvinder mister gnisten, og må sige du har ramt mit forhold lige mellem øjnene. Det var en stor øjenåbner, også mht. mine forrige forhold.

Er til tider blevet kaldt isdronning, rigid, narrefisse (regner med du ikke er sart mht. autentiske ordvalg) dog ikke af min nuværende kæreste.

Efter jeg læste den, kom en mega tudetur, for jeg var da OVERBEVIST om, at jeg havde fået styr på hvilke mønstre jeg skulle bryde ud af.

Alt i alt, vil jeg bare sige tak for et godt los i bagen, en søvnløs nat og en god tudetur

At styrke troen på fremtiden

Der er sket noget siden samtalen hos dig i går. Jeg følte, at min krop havde dyrket meget sport, uden at jeg har gjort det.Var totalt øm og træt. Og vågnede med et helt andet sind og ingen frygt.

Mand 40 år