SONNERASMUSSEN.DK

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

Flyskræk, angst for at flyve.

Før jeg kom til dig turde jeg ikke engang tænke på at jeg skulle flyve. Jeg rystede og fik det dårligt, og har sagt nej til så mange ferier pga.… Læs hele historien “Flyskræk, angst for at flyve.”

Den virker faktisk…….historien om den lille prins

Hej. Lige en lille skøn beretning fra det virkelige liv. Vores søn på 5½ har tisset i sin seng alt for mange gange om natten, siden han kom af med… Læs hele historien “Den virker faktisk…….historien om den lille prins”

Sengevædning er nu et overstået kapitlet nu.

Hej Sonne Rasmussen. Ja tiden går, så de 3 uger er blevet til over 4 måneder. Men bedre sent en aldrig. Sidst vi mailede til dig var i april. Vi… Læs hele historien “Sengevædning er nu et overstået kapitlet nu.”

Om en pige som er stoppet med at tisse i sengen

Hej. Vi vil blot sige tak for prinsessehistorien, som har virket på vores 5 1/2 årige datter. Hun har haft to længerevarende perioder, hvor hun tisser i sengen hver nat… Læs hele historien “Om en pige som er stoppet med at tisse i sengen”

Tak for hjælp til blefrie nætter

Kære Sonne Rasmussen. Helt tilfældigt faldt jeg over historien med den lille prins. Jeg havde absolut ingen forventninger til at det kunne hjælpe min søn på 6 år, men jeg… Læs hele historien “Tak for hjælp til blefrie nætter”

Kirsten

Beretning fra forældre om vådligger som nu er glade

Hej Christel Min datter på 8 år var hos dig for 14 dage siden. Hun har været vådligger siden fødslen, og har stort set aldrig haft mere end 2 dage… Læs hele historien “Beretning fra forældre om vådligger som nu er glade”

Mor, 36 år

En uopfordret respons – Feedback

Vi er en familie med to skønne piger på henholdsvis 5 og 2 år. Den store har i hele sit liv, haft en meget våd ble om morgenen, selv da… Læs hele historien “En uopfordret respons – Feedback”

Vores datter har været vådligger

Kære Christel Jeg skriver, fordi du har hjulpet vores familie meget. Vores datter har været vådligger og jeg fandt historien om den lille prinsesse. 1000 TAK for din historie. Det… Læs hele historien “Vores datter har været vådligger”

Om en pige på 4 år der tisser i sengen.

Jeg valgte i stedet at tage en samtale med forældrene. Forældrene havde en fornemmelse af, at der var noget, som den lille pige var meget bedrøvet over. De kendte ved… Læs hele historien “Om en pige på 4 år der tisser i sengen.”

At udvikle selvværd og livskvalitet

Hej Christel. Vi nåede jo stort set kun at snakke om hende pigen jeg så. Og ja jeg skriver så, for der er sket lidt siden. Som nævnt var der… Læs hele historien “At udvikle selvværd og livskvalitet”

Angst for edderkopper

Jeg har faktisk ikke set en siden, så det kan jo være at du har tryllet dem væk.. jeg tænker tit på dem.. men lidt på en anden måde. Jeg… Læs hele historien “Angst for edderkopper”

At styrke selvværd og handlekraft

De sidste 5-6 måneder har været fantastiske. Jeg føler virkelig jeg har udviklet mig, hvilket jeg også har fået at vide af venner og familie. De siger jeg virker til… Læs hele historien “At styrke selvværd og handlekraft”

Flyskræk

Hej Christel. Jo, det var en rigtig god ferie. Jeg synes også xxx klarede det godt????. Men hun var selvfølgelig bange, men hvis ikke hun havde fået behandling, tror jeg… Læs hele historien “Flyskræk”

At styrke selvværd og selvrespekt samt tro på fremtiden

Hej Christel Mange tak for din hilsen. Jeg tænkte faktisk på dig sidste dag. Jeg er på ferie i Skagen med familien og starter på arbejde igen mandag. Det har… Læs hele historien “At styrke selvværd og selvrespekt samt tro på fremtiden”

At sætte mål og øge troen på sig selv

Hej Christel. Jeg vil lige ønske dig en dejlig sommer og sige dig tak for vores snakke. Jeg føler jeg har fået et langt mere solidt grundlag at handle ud… Læs hele historien “At sætte mål og øge troen på sig selv”

Angst for nåle

Hej Christel. Tak for hjælpen. Margrethe var til akupunktur i går og klarede det bare så flot. Ingen hjertebanken og svedige hænder. Håber det vare ved. God weekend til dig.… Læs hele historien “Angst for nåle”

Ang. ung søn på 20 år med autisme og social angst

Hej Christel. Jeg er lige kommet fra arbejde… Det lyder som en god ide! Han har det super godt lige nu, det er ihvertfald det jeg fornemmer?! Jeg er sikker… Læs hele historien “Ang. ung søn på 20 år med autisme og social angst”

Angst for edderkopper

Hej Christel. Jeg vil blot takke dig for dit kanon gode arbejde og for den terapi jeg var i gennem inden jeg tog afsted til Asien. Det er nu en… Læs hele historien “Angst for edderkopper”

At håndtere eksamensangst

Hej Christel Pyha, så gik jeg på ferie i går. Og har nu bestået mit MC-kørekort. Sikke en lettelse. Og en gammel drøm, der er gået i opfyldelse. Og og… Læs hele historien “At håndtere eksamensangst”

At styrke troen på fremtiden

Der er sket noget siden samtalen hos dig i går. Jeg følte, at min krop havde dyrket meget sport, uden at jeg har gjort det.Var totalt øm og træt. Og… Læs hele historien “At styrke troen på fremtiden”

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Klar til eksamen.

Endelig en følelse af at være klar til at gå til eksamen. Jeg er en pige på 30 år, som endelig er blevet kvit med min eksamensangst og det takket… Læs hele historien “Klar til eksamen.”

Pige, 30 år

Flyskræk, angst for at flyve.

Hej Christel. Før jeg kom til dig turde jeg ikke engang tænke på at jeg skulle flyve. Jeg rystede og fik det dårligt, og har sagt nej til så mange… Læs hele historien “Flyskræk, angst for at flyve.”

Er til tider blevet kaldt isdronning, rigid, narrefisse

Hej Christel. Jeg har lige læst din artikel om hvorfor kvinder mister gnisten, og må sige du har ramt mit forhold lige mellem øjnene. Det var en stor øjenåbner, også… Læs hele historien “Er til tider blevet kaldt isdronning, rigid, narrefisse”

Kvinde, midt i 30erne.

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Eksamensangst Kvinde 23 år universitetsstuderende.

Eksamensangst Kvinde, 23 år, universitetsstuderende. Hej igen ? Nu har jeg været op, og jeg fik et fint 7-tal. Jeg var nervøs da jeg skulle ind, men jeg gik ikke… Læs hele historien “Eksamensangst Kvinde 23 år universitetsstuderende.”

Kvinde, 23 år, universitetsstuderende.

Kvinde 41 år der har været til skriftlig eksamen

Hej Søde Christel. Vil lige sende dig en kærlig hilsen, for rigtig mange af dine styrkende ord hjalp mig i går, da jeg var til skriftlig eksamen. Jeg kom igennem… Læs hele historien “Kvinde 41 år der har været til skriftlig eksamen”

Dorthe, 41 år

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Kvinde 41 år, manglede redskaber til at håndtere sorg og afmagt

Hej Christel. Tak for sidst. Det gjorde mig godt. Vigtigst tror jeg det var at få bekræftet at det er normalt at sorgen er som den er. Og rigtig godt… Læs hele historien “Kvinde 41 år, manglede redskaber til at håndtere sorg og afmagt”

Susan, 41 år

Livskrise efter skilsmisse – mand 47 år

Henviser med glæde til dig, du har hjulpet mig igennem en svær tid og givet mig styrke til at stå imod. Og det skal andre også have glæde af.… Læs hele historien “Livskrise efter skilsmisse – mand 47 år”

mand 47 år

Thomas på 5 år har haft 10 tørre nætter i træk, ligesom den lille prins

Hej Christel I dag står der et stor flot 10-tal på vores tavle i køkkenet og vi skal holde en lille fest. Thomas på 5 år har haft 10 tørre… Læs hele historien “Thomas på 5 år har haft 10 tørre nætter i træk, ligesom den lille prins”

Kærestebrud og et hus der ikke kunne sælges

Hej Christel Jeg har tidligere fået samtaleterapi hos dig i perioden 2009-2011, hvilket jeg var rigtig glad for og du hjalp mig videre i livet efter et hårdt kærestebrud og… Læs hele historien “Kærestebrud og et hus der ikke kunne sælges”

kvinde, 28 år

Christel er en enormt dygtig terapeut

Min oplevelse er at Christel som terapeut er skarp til først at spore sig ind på hvad jeg står overfor, og hvad jeg mangler af metoder og tanker og dernæst… Læs hele historien “Christel er en enormt dygtig terapeut”

Kvinde 59 år – individuel terapi

Christel er for mig et livsklogt, empatisk medmennesker, der er god til at lytte- god til at se tingene i perspektiv. Christel har et særligt sprogligt talent. Hun bidrager med… Læs hele historien “Kvinde 59 år – individuel terapi”

Kvinde, 59 år

Vi har det rigtig godt

Hej Christel Tak for din mail ? Vi har det rigtig godt og jeg er nu blevet fastansat i en fuldtidsstilling og har i denne måned 42 timer i ugen.… Læs hele historien “Vi har det rigtig godt”

Kan styrre min stress meget bedre

Kære Christel. Nu er det jo ved at være et godt stykke tid siden vi har set hinanden sidst, men jeg ville lige sende dig en lille tanke og en… Læs hele historien “Kan styrre min stress meget bedre”

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Angst og paranoide tanker

En ung mand på 19 år kontaktede mig. Han havde udviklet angstlignende paranoide tanker og var blevet bange for at gå ud af sit hjem. Han vidste godt med sin… Læs hele historien “Angst og paranoide tanker”

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Sorg, livstræt og tristhed

Dette var nok de overordende ord for, hvorfor jeg i starten rettede henvendelse hos Christel. Jeg har haft en barndom, hvor dagligdagen var præget af druk og vold, og intet… Læs hele historien “Sorg, livstræt og tristhed”

Eksamensangst

Jeg er en pige på 18 år som går i 2.g på gymnasiet. Jeg har haft flere dårlige oplevelser med skriftlige eksamener. Jeg følte mig meget presset i de perioder… Læs hele historien “Eksamensangst”

En beretning fra en tidligere vådligger

En beretning fra en tidligere vådligger. S. er 12 år. Hun er et glad barn med mange interesser og gode venner. Hun har et positivt syn på livet, selvom hun… Læs hele historien “En beretning fra en tidligere vådligger”

Dreng på 7 år og sengevædning

Hej. Vi har en søn på 7 år som havde “uheld” i sengen 2-3 gange om ugen i en periode, vi prøvede jeres historie om prinsen og kongeriget. Det er… Læs hele historien “Dreng på 7 år og sengevædning”

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville… Læs hele historien “Om jalousi”

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Hypnoterapi – hypnose

Jeg henvendte mig til Christel efter råd fra mine kostvejledere. De vurderede begge, at jeg ikke havde særlig god forbindelse mellem krop og sind, og at dette var en medvirkende… Læs hele historien “Hypnoterapi – hypnose”

Angst og bange

Om at være og have angst og være bange bange for angsten. Jeg er en kvinde på 34 år, som havde et par uheldige oplevelser med mine børn. Den ene… Læs hele historien “Angst og bange”

Kvinde, 34 år

Angst og usikkerhed

Jeg er en kvinde på 37 år, som har oplevet et tillidsbrud i mit ægteskab > Min mand og jeg var ret hurtige enige om at vi ville prioritere hinanden… Læs hele historien “Angst og usikkerhed”

Kvinde, 37 år

Stressforløb

Hej Christel. Tusind tak for en dejlig snak i går. Alle de positive input du gav mig, gjorde at jeg var oppe og hyggede mig med min familie resten af… Læs hele historien “Stressforløb”

Merete, 30 år

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt,… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Det går rigtigt godt efter hypnosen

Hej Christel. Lige en forsinket tilbagemelding. Det går rigtigt godt efter hypnosen, føler virkelig at jeg er blevet mit glade selv og jeg igen. Har fået nyt arbejde, så det… Læs hele historien “Det går rigtigt godt efter hypnosen”

mand, 21 år

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Gid jeg havde gjort det for mange år siden.

Gennem mit voksne liv har jeg i perioder været tynget af melankoli samt frygten for at blive forladt. I de svære perioder har livet været et spørgsmål om overlevelse præget… Læs hele historien “Gid jeg havde gjort det for mange år siden.”

Mand - 54 år

Tilbagemeldninger på Healing

1. Dreng: Fysiologisk del: Der er en del på hans højre øre, det er det øre som man kalder øret sådan ser verden. Ellers er han superharmonisk, og er god… Læs hele historien “Tilbagemeldninger på Healing”

Kvinde 32 år