SONNERASMUSSEN.DK

Podcasts

Har du brug for inspiration, har jeg udarbejdet nogle forskellige podscasts. Dem kan du lytte til, som det passer dig. Har du yderligere spørgsmål til det jeg skriver, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Coaching

Følelsesmæssig stress

med Christel Sonne Rasmussen

Arbejdsrelateret stress

med Christel Sonne Rasmussen

Børn og social status

med Christel Sonne Rasmussen

Gøre drømme til virkelighed

med Christel Sonne Rasmussen

Kommunikation uden konflikter

med Christel Sonne Rasmussen

Motivation og målsætning

med Christel Sonne Rasmussen

Søvn og søvnproblemer

med Christel Sonne Rasmussen

Vi påvirkes af de sociale medier

med Christel Sonne Rasmussen

Parterapi

Individuel terapi

Hypnose

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Parterapi-emner

Coaching af par – Par Coaching

Det glæder mig, at der på det seneste er kommet flere og flere par, der er interesseret i par coaching i stedet for parterapi.

One Night stand

One Night Stand er et af de engelske udtryk, vi for længst har adopteret, – måske fordi det lyder lidt bedre end at sige ”et engangsknald”:
I ytringsfrihedens eget land kan man mene lige præcist, hvad man vil om One Night Stands. For de allerfleste er motivet bag et One NIght Stand vel ønsket om, at det kunne være lige denne person, der blev den store kærlighed. For en mindre gruppe er det en livsstil.

Krise ved det første barns fødsel i det første barns tid

Krise i det første barns tid og ankomst.

Vi venter os.
Vi er gravide.
Vi glæder os sådan til at berige familien med det barn, der bliver det første barnebarn.
Endelig lykkedes det. vi venter os, efter 4 år, hvor vi til sidst troede, at vi ikke kunne få børn, ad egen kraft.
Vi har været nødt til at få hjælp fra systemet, med den belastning, som hormonkure mv medfører. Men nu venter vi os endelig.
Min kæreste tabte barnet i fjerde måned under sidste graviditet. Men nu er hun 5 måneder henne, og vi venter os. Vi er bare så glade.

Aspekterne i parterapi

Aspekterne i parterapi, vi kommunikerer hele tiden, om vi siger noget eller ej
Sådan er det i alle relationer i livet.
Specielt mærkbar og vigtig er kommunikationen i vores parforhold, fordi vi som regel bruger megen tid sammen med vores partner, og fordi det som foregår i vores hjem, gerne skulle afspejle de værdier, vi har, og derfor er vigtigt for os.
Men selvom alle kommunikerer, er det ikke alle, der synes, at deres kommunikation er gnidningsfri og konstruktiv.

Når din partner er overbekymret

Har du hørt nogle af disse udsagn ? – eller kender du stemningen, der opstår, når følgende udsagn udtales:
Jeg kender ingen som dig, der kan se sort og pessimistisk på tingene.
Dit kæmpe behov for overdreven sikkerhed dræber altså glæden i mange situationer.
Du hidser dig altså op over småting, – jeg fatter ikke, at vi ikke bare kan tage en ting ad gangen og glædes over det, der går godt.
Hvorfor råber du?

Sølvbryllupskrisen – krise efter mange års samliv – er vi mon vokset fra hinanden?

Det, der udløser mange henvendelser til mig, er når den ene part i et ægteskab eller parforhold, erkender at følelserne for partneren er væk, og at tiden nu er inde til at melde det ud.

Krise om anklager og bebrejdelser af den andens familie.

Krise om biologisk familie og ophav.
De fleste har en søster eller en bror. De fleste har en mor og/eller en far. Her minder mange af os om hinanden.
Den biologiske familie er kendetegnet ved, at vi tit er vokset op sammen med dem, og derfor har vænnet os til vaner og uvaner, noder og unoder.

Afsløre utroskab

Og så fik jeg en mærkelig nysgerrighed eller trang, om du vil jeg gik i hans sms- beskeder og opdagede til min gru, at han lige siden vores forholds start har skrevet med to andre kvinder.

Kvinder har brug for at blive vist interesse

Hun er smuk og slank. Velformuleret og humoristisk. Dyb og erfaren med to halvvoksne børn. Fraskilt og tilfreds med sit netværk, sine fritidsinteresser og sit job. Har stadig drømme og visioner, fint med energi og kræfter til at håndtere de udfordringer, hverdagen kommer med. Hun er trofast og nyder de dage, hun har med sin faste kæreste.
Udefra set og kort sagt: hun har styr på sit liv.

Hvorfor sidder hun så i psykoterapeutens klinik og siger:

”Nogle gange er det et problem for mig, at jeg virker så selvsikker.

Håb og forventninger

Du skaber dine egne skuffelser
Tør du forvente noget – eller håber du bare at der vil ske noget godt, også for dig ??