SONNERASMUSSEN.DK

Podcasts

Har du brug for inspiration, har jeg udarbejdet nogle forskellige podscasts. Dem kan du lytte til, som det passer dig. Har du yderligere spørgsmål til det jeg skriver, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Coaching

Følelsesmæssig stress

med Christel Sonne Rasmussen

Arbejdsrelateret stress

med Christel Sonne Rasmussen

Børn og social status

med Christel Sonne Rasmussen

Gøre drømme til virkelighed

med Christel Sonne Rasmussen

Kommunikation uden konflikter

med Christel Sonne Rasmussen

Motivation og målsætning

med Christel Sonne Rasmussen

Søvn og søvnproblemer

med Christel Sonne Rasmussen

Vi påvirkes af de sociale medier

med Christel Sonne Rasmussen

Parterapi

Individuel terapi

Hypnose

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Parterapi-emner

Mænd og kvinder, er ens omkring og være utro og utroskab.

Der er et ordsprog:
Hvis man får alt hvad man har brug for derhjemme, så vil man samle appetit ude, men spise hjemme.
Mænd og kvinder, er ens, og forventes at begå utroskab på et tidspunkt i deres relationer. I næsten 80 % af alle relationer er der erfaring med utroskab.

Kvinder har brug for at blive vist interesse

Hun er smuk og slank. Velformuleret og humoristisk. Dyb og erfaren med to halvvoksne børn. Fraskilt og tilfreds med sit netværk, sine fritidsinteresser og sit job. Har stadig drømme og visioner, fint med energi og kræfter til at håndtere de udfordringer, hverdagen kommer med. Hun er trofast og nyder de dage, hun har med sin faste kæreste.
Udefra set og kort sagt: hun har styr på sit liv.

Hvorfor sidder hun så i psykoterapeutens klinik og siger:

”Nogle gange er det et problem for mig, at jeg virker så selvsikker.

Personlig udvikling og forandring

Et gammelt ordsprog siger, at når forandringens vinde blæser, så er der nogen, der bygger læhegn og andre, der bygger vindmøller.
Der er meget sandt i dette lille udtryk, og da jeg jo dagligt inspirerer mennesker til at håndtere dualisme og dilemmaer som ovenfor beskrevet, mener jeg oprigtigt, at læhegn og vindmøller , læs : uforstyrrethed kontra visioner ikke udelukker hinanden. I hvert menneske kan behovet for læhegn og vindmøller være aktive på samme tid, og især i parforholdene.

Skal jeg kaste håndklædet i ringen, for jeg magter ikke mere?

Det, jeg i parterapien lægger op til, er at komme ud af bokseringen, at begribe, hvordan man er kommet hertil og klart at få aftalt, hvem der må gøre hvad for at skabe en forandring, og hvilke metoder der kan bruges i en aftalt tidsperiode for at afklare, om man skal sige tak for kampen eller finder en vej, som bliver til, mens man går.

J dag og julesneen der falder, og parforhold, der sættes på prøve.

Parforhold, sættes nu på prøve nu på fredag.
Det er både tankevækkende og tragisk, at det sene efterår og sæsonen for julefrokosterne er højsæson for mig som parterapeut.

Mobiltelefoner kan afsløre utroskab.

Da der er vinterferie lige nu, og jeg derfor har nogle tiltrængte fridage, er der jo god tid til både at tænke og reflektere over mobiltelefoner og utroskab.
Afsløre utroskab

Aspekterne i parterapi

Aspekterne i parterapi, vi kommunikerer hele tiden, om vi siger noget eller ej
Sådan er det i alle relationer i livet.
Specielt mærkbar og vigtig er kommunikationen i vores parforhold, fordi vi som regel bruger megen tid sammen med vores partner, og fordi det som foregår i vores hjem, gerne skulle afspejle de værdier, vi har, og derfor er vigtigt for os.
Men selvom alle kommunikerer, er det ikke alle, der synes, at deres kommunikation er gnidningsfri og konstruktiv.

Børnene opdragelse

Krise forskellige værdier, opfattelser vedrørende børnene opdragelse.
Forskellige værdier vedrørende børnenes opdragelse. Min mand er for hård – Min kone er for blød.
Hvordan opdrager vi de kære børn?
Krise i ægteskab eller parforholdet grundet forskellige værdier eller opfattelser med hensyn til børneopdragelse.

Krise på grund af utroskab / flirt og fokus på porno.

Mange gange ugentligt kontaktes jeg af par, der har krise på grund af utroskab og/eller flirt.
Tiden for de mange sidespring, der altid skaber uro og krise i et forhold, nærmer sig igen.

Viser du din mand tillid?

eg kom i dag til at tænke på en gammel metafor, som John Gray har beskrevet i sin bog om, at Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus.

Gray beskriver, at den vigtigste værdi, en kvinde kan vise en mand i et parforhold er tillid. Og for at kvinden kan vise manden, at hun billiger ham og stoler på, at han selv er i stand til at finde lø’sninger og vise handlekraft. Det betyder at kvinder må trække deres uopfordrede gode råd tilbage i mange sammenhænge, da disse for en mand mange gange betyder, at han føler, at hun er i gang med at forbedre ham og derfor ikke har tillid og accept til ham, som han er.