SONNERASMUSSEN.DK

Lydbog

Køb min bog Motivation som Lydbog.

Bogens bagside

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Indhold

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Forhond

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Om bogen

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Hvad handler bogen om?

Lydbogen motivation handler om at motivere sig selv og om at få kendskab til, hvordan både små og store mål kan realiseres på en overkommelig måde.

Mange har svært ved at finde denne motivation i en hverdag, der ofte er fyldt med stress og jag.

I Motivation giver jeg en række gode råd til, hvordan du kan opretholde din motivation, både når du er hjemme og på arbejde, og når du møder barrierer eller modstand fra andre.Ikke kun sportsfolk på eliteplan har brug for motivation.

Også alle andre kan have brug for en hjælpende hånd til at ledet fremad.

I Motivation kan man således hente inspiration til, hvordan man kan gøre sin hverdag lettere og samtidig opnå de mål, man sætter sig. + Lær at sætte mål, du kan realisere + Gode råd til at bryde dårlige vaner + Skab overblik, energi og tilfredshed+ Bliv din egen motiverende coach.

NÅR DU BESTILLER DIGITALE PRODUKTER / YDELSER PÅ SONNERASMUSSEN.DK

Du skal være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en automatisk og godkendt bestillings-bekræftelse fra sonneRasmussen.dk, normalt vil du kort efter din bestilling modtage en bekræftelses mail med login eller link til download ad det produkt du har bestil.

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld formularen

Du udfylder formularen her ved siden af. 

Betaling

Dernæst betaler du 150 kr via MobilePay på nr. 26468

Modtag via mail

Så sender jeg lydbogen via mail, så du selv kan hente den ned. 

Bestilling

5 + 6 =

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Fra bloggen

Stresspolitik – Udarbejdelse og af stresspolitik

Stresspolitik, hvorfor og hvordan?
Stresspolitik handler om rådgivning.
Hvad en stresspolitik bør indeholde.
Stress har stor indvirkning på effektiviteten og arbejdsglæden.

Det er tankevækkende, at det i løbet af kort tid er lykkedes at indføre en rygepolitik, ikke kun på den enkelte virksomhed, men på landsplan.

Stress og dilemmaer

Udover at jeg selv stresscoacher mange gange hver uge, og dermed lytter til mange dilemmaer, nyder jeg at høre den radioudsendelse, der hedder “Mads og monopolet”.

Problemer med at sove.

Coaching og søvn.
Der er rigtigt mange voksne mennesker, der har problemer med at sove.
Der er rigtigt mange voksne mennesker, der har problemer med at sove.
Mange har svært ved at falde i søvn, andre sover let og vågner mange gange i løbet af en nat. Atter andre vågner meget tidligt og får ikke udbytte af de seneste nattetimer/første morgentimer.

Der er meget at gøre med hensyn til at genskabe en god og naturlig søvnrytme.
Og flere af Uni Coachings coaches har via kurser i avanceret stresscoaching tilegnet sig viden, så det at coache målrettet imod en mere stabil søvnrytme er et af redskaberne i “værktøjskassen”.

7-års-krise

Til både det individuelle menneske og til dig/jer, der er i et parforhold, har jeg en anbefaling, i forhold til når I når 7 år i et forhold. Min anbefaling er præget af den gode indsigt: Man må stoppe op for at komme videre. Sagen er nemlig den, at det at stoppe op og lave et tjek på sig selv og sit parforhold er, hvad der giver mening. Ingen går upåvirkede igennem 7 år.

En lille bøn til alle.

Nogen har måske bemærket, at jeg benytter mig af og bruger citater fra Lars Lilholts tekster og sange.
Det vil jeg igen gøre med dette indlæg. Ordene, som jeg vil citere, er: ”Der er altid en bøn, en bøn man kan bede”. Ordene er taget fra Lars Lilholts sang ”En morgen i Amsterdam”

Min kæreste er / har været mig utro

Utroskab er modpolen til troskab, og er en betegnelse, der dækker over, at en eller begge parter I et parforhold har haft et seksuelt forhold til en udenforstående part, enten en elsker / elskerinde, hvis ikke en On Nigtn Stand. Nogle af de par, jeg har haft i terapi, definerer også en utroskab som en situation, hvor partneren på et kommunikativt fortroligt plan har haft en nær kontakt med en anden, og at der er blevet talt om problemerne i parforholdet. Det betyder, at nogle oplever, at deres partner har været dem utro, hvis denne har fortalt om parforholdet derhjemme, også selvom der ikke har været blandet sexualitet ind i denne relation.

Søvnforstyrrelser eller søvnløshed grundet stress

Der er meget at gøre, når et menneske har oplevet søvnforstyrrelser eller søvnløshed grundet stress.
Og i de allerfleste tilfælde er det så let at gøre noget ved det, at de, som selv i månedlange søvnforstyrrede perioder, med det samme genvinder en naturlig søvnrytme. Det er naturligvis store ord, og samtidig vil jeg lade det være sagt, at det der i de allerfleste tilfælde vedrørende søvnforstyrrelser gør forskellen, er, at stresscoaching med søvn som fokuspunkt orienterer sig imod at klæde mennesker på med præcise værktøjer, der gør, at man føler, at man selv har kontrol over sin søvn. Jeg coacher adskillige mennesker om ugen, der har problemer med deres søvn. Og da det i mange tilfælde er stressrelateret, kan søvnproblematikken sjældent stå alene. Mange oplever, at det ikke at kunne sove, det ikke at kunne falde i søvn, det at sove let og vågne alt for mange gange, og det at vågne udmattet og uudhvilet er ligesom den gamle gåde om, hvem der kom først: hønen eller ægget.

Søvnproblemer – Problemer med at sove om natten

Det ikke at kunne sove kan skyldes stress, eksempelvis fordi man skal til eksamen, eller problemer på ens job – arbejde.
Søvnproblemer, jeg kan ikke sove om natten
I løbet af kort tid sender Kristeligt Dagblad en artikel, der vedrører søvnproblemer.

Rigtig og forkert

Der er to begreber, som er værd at lave om, hvis man er fanget I dem.
Det er begreberne “rigtigt” og “forkert”.

Går man som menneske rundt og laver en indre afvejning af, om tingene er rigtige eller forkerte, mener jeg, at man låser sig selv og faktisk derigennem åbner for unødige spekulationer og grublerier med anspændte kropsfornemmelser og følelsesforviklinger som en følge.

Coaching og selvudvikling

Den, vi skal leve med i længst tid, er os selv. Så vi kan ligeså godt få venskabet med os selv op at køre…
(citat: Christel Sonne Rasmussen, juni 2007)

Spændende information:
3 ud af 10 danske ledere har modtaget eller modtager coaching. 9 ud af 10 mener, at coachingen har været med til at forbedre dem som ledere. Og 8 ud af 10 har valgt coachingen, fordi temaet “personlig udvikling” eller “selvudvikling” er af stor interesse.
Dette viser en undersøgelse, der er offentligt gjort den 29. maj 2007, og som er foretaget af ledernes hovedorganisation. Undersøgelsen er baseret på 3000 lederes udfyldelse af spørgeskemaer.