SONNERASMUSSEN.DK

Lydbog

Køb min bog Motivation som Lydbog.

Bogens bagside

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Indhold

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Forhond

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Om bogen

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Hvad handler bogen om?

Lydbogen motivation handler om at motivere sig selv og om at få kendskab til, hvordan både små og store mål kan realiseres på en overkommelig måde.

Mange har svært ved at finde denne motivation i en hverdag, der ofte er fyldt med stress og jag.

I Motivation giver jeg en række gode råd til, hvordan du kan opretholde din motivation, både når du er hjemme og på arbejde, og når du møder barrierer eller modstand fra andre.Ikke kun sportsfolk på eliteplan har brug for motivation.

Også alle andre kan have brug for en hjælpende hånd til at ledet fremad.

I Motivation kan man således hente inspiration til, hvordan man kan gøre sin hverdag lettere og samtidig opnå de mål, man sætter sig. + Lær at sætte mål, du kan realisere + Gode råd til at bryde dårlige vaner + Skab overblik, energi og tilfredshed+ Bliv din egen motiverende coach.

NÅR DU BESTILLER DIGITALE PRODUKTER / YDELSER PÅ SONNERASMUSSEN.DK

Du skal være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en automatisk og godkendt bestillings-bekræftelse fra sonneRasmussen.dk, normalt vil du kort efter din bestilling modtage en bekræftelses mail med login eller link til download ad det produkt du har bestil.

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld formularen

Du udfylder formularen her ved siden af. 

Betaling

Dernæst betaler du 150 kr via MobilePay på nr. 26468

Modtag via mail

Så sender jeg lydbogen via mail, så du selv kan hente den ned. 

Bestilling

10 + 1 =

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Fra bloggen

Godt/gode råd: Kom videre efter utroskab

– Hvordan kan jeg være sikker på, at han/hun ikke gør det igen?
Mistroen til partneren kan være svær at slippe, hvis man har oplevet utroskab. Men det kan lade sig gøre at komme videre i sit parforhold, siger terapeut Christel sonne Rasmussen. Hun råder til, at parterne igen får talt fælles værdier igennem. For meget ofte har de levet parallelle liv og glemt at værne om fortroligheden.

Hun har det ad h. til. Han føler sig som jaget vildt. Utroskaben har kilet sig ind imellem dem.

Stress og søvnproblemer

I løbet af de sidste 5 år er antallet af henvendelser til landets søvnklinikker og søvnlaboratorier fordoblet og søvneksperter mener, at ca. 10 procent af befolkningen lider af søvnproblemer som beskrevet ovenfor, også med en fælles betegnelse kaldet, insomni.

Insomni opstår pga. stress og depression.

Jeg er blevet kontaktet af en mindre virksomhed, hvor personalet har drøftet hvad de kan gøre for sig selv og hinanden på baggrund af følgende problemstilling:

Personalet sidder en dag i frokostpausen og finder tilfældigt ud af, at de fleste af dem har søvnproblemer. Det har stået på over lang tid, at man f.eks. ikke kan falde i søvn, man vågner tidligt på natten og ikke kan falde i søvn igen eller man vågner flere gange og sover lidt ind imellem. Det påvirker den enkelte forskelligt, men fælles for dem er problemer i løbet af dagtimerne med koncentrationen, træthed, irritation, følelsen af “søvngæld”, og tænker man tilbage, kan mange berette om forkølelser eller andre infektioner, som var svære at slippe af med.

Løgne og fortielser

Løgne og fortielser, Alle mennesker filtrerer deres oplevelser.
Det betyder, at vi, når vi har haft en oplevelse, filtrerer den igennem et mere eller mindre finmasket net.
Helt enkelt kan man sige, at vi:

Trivsel på arbejdspladsen

Og ikke uden grund. For vi er blevet mere opmærksomme på, at både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø er givende, trygt, sikkert og nødvendigt.
Såvel som enkeltpersoner og som del af det team, vi arbejder i.

Skab Trygge Rammer – Effektiviteten Styrkes Straks

Engang var begrebet stress det udtryk, man brugte om spændingen i et materiale, når det blev udsat for pres.
Efter at stress blev optaget som begreb af sundhedsvidenskaberne defineres det som den tilstand, i et menneske/system som opstår, når stillede krav overstiger mængden af de ressourcer, der er adgang til.

Jeg skal bare lige…

Dyr og spædbørn er behovs- og impulsstyrede, og agerer ud fra det, der er brug for her og nu.

Men vi mennesker skal ikke langt op i alderen, før vi udskyder. Mange gange vores behov, mange gange de opgaver, der ligger foran os og mange gange de ting, vi egentligt ville have sagt, men lige udskød.

Når din partner har let til vrede

Har du hørt nogle af disse udsagn ? –eller kender du stemningen, der opstår, når følgende udsagn udtales:

Kan alle de svagpissere derude ikke tage sig lidt sammen og gøre noget ved tingene med det samme.

Jeg får et raserianfald, hvis jeg skal sige det her en gang til.

Hvor mange gange skal jeg fortælle dig, hvordan jeg vil have det?

Det er ikke mig, der skal sige undskyld. Det er dig, der skal sørge for, at den her situation ikke opstår.

Om indbyrdes at bringe forventninger i samspil.

“Man kan ikke tillade sig at forvente noget af en hårdt arbejdende mand”.
Ovenstående citat blev refereret for mig af et par, som havde haft besøg af en konsulent med speciale i selvstændige og deres familietemaer. Parret, der er midt i 30erne, og hvor det er manden, der er selvstændig, blev ret overraskede over konsulentens udtalelse. Og havde spurgt, om de forstod hende rigtigt.

Prioritering af arbejdsliv kontra familieliv

Balancen – prioritering mellem arbejdsliv og familieliv.
Jeg vil gerne ridse to scenarier op, som jeg ugentligt møder i min praksis. De er lidt generelt skrevet, men samtidig dækkende over de aspekter, som belaster eller bryder ud i lys lue, når arbejdsliv / falilieliv er en faktor, der tager megen tid og mange kræfter.
Hun siger, jeg arbejder for meget og vi har for lidt familieliv.

Foredrag om eksamen og eksamensangst

Foredrag om eksamensangst og mental forberedelse til eksamen.
Uanset om man går i folkeskolen, på efterskole, gymnasiet, handelsskolen eller på endnu højere læreanstalter, er der hvert år mange studerende, der døjer med og lider under det, der i folkemunde kaldes eksamensangst.