SONNERASMUSSEN.DK

Lydbog

Køb min bog Motivation som Lydbog.

Bogens bagside

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Indhold

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Forhond

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Om bogen

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Hvad handler bogen om?

Lydbogen motivation handler om at motivere sig selv og om at få kendskab til, hvordan både små og store mål kan realiseres på en overkommelig måde.

Mange har svært ved at finde denne motivation i en hverdag, der ofte er fyldt med stress og jag.

I Motivation giver jeg en række gode råd til, hvordan du kan opretholde din motivation, både når du er hjemme og på arbejde, og når du møder barrierer eller modstand fra andre.Ikke kun sportsfolk på eliteplan har brug for motivation.

Også alle andre kan have brug for en hjælpende hånd til at ledet fremad.

I Motivation kan man således hente inspiration til, hvordan man kan gøre sin hverdag lettere og samtidig opnå de mål, man sætter sig. + Lær at sætte mål, du kan realisere + Gode råd til at bryde dårlige vaner + Skab overblik, energi og tilfredshed+ Bliv din egen motiverende coach.

NÅR DU BESTILLER DIGITALE PRODUKTER / YDELSER PÅ SONNERASMUSSEN.DK

Du skal være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en automatisk og godkendt bestillings-bekræftelse fra sonneRasmussen.dk, normalt vil du kort efter din bestilling modtage en bekræftelses mail med login eller link til download ad det produkt du har bestil.

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld formularen

Du udfylder formularen her ved siden af. 

Betaling

Dernæst betaler du 150 kr via MobilePay på nr. 26468

Modtag via mail

Så sender jeg lydbogen via mail, så du selv kan hente den ned. 

Bestilling

14 + 13 =

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Fra bloggen

Coaching og begrænsende overbevisninger

Det kan være stort som småt, der gør, at en hæmmende tanke sætter sig fast. Og som vi så videre i vores liv fører ubevidst bevis for, så vi på et tidspunkt går rundt med en begrænsende overbevisning. En negativ og bremsende stemning, der helt klart afholder os fra at være i en hel og balanceret udgave af os selv.Og som samtidig bevirker, at vi kun tilnærmelsesvist lever vores fulde potentiale ud.

X-factor – Med hjertet som X-factor.

Hver fredag kl. 20 sad flere millioner danskere foran tv skærmen, for at opleve Martin, Laura og Heidi kæmpe om vinderpladserne, og for at høre dommernes opløftende eller syrlige og barske kommentarer til den enkeltes performance.

Hvad var det egentligt, der gjorde, at vi i den grad lod os tryllebinde til skærmen for at glæde os sammen med de, som klarede sig bedst, eller føle med dem som måtte ud?

Man kunne nævne flere ting, men frem for alt fik vi serveret formidabel musik, sang og performance, som krydret med deltagernes passion, glæde, tårer, mod, vilje og ægthed, ikke efterlod tvivl om, at det var hjertets sprog der blev talt. Det kaldte på vores egne følelser, vores egne drømme og dramaer.

I et samfund, hvor balancen mellem privatliv og arbejdslivet vakler og hvor der på jobbet stilles høje krav om effektivitet, produktivitet og analyserende tænkning, var det et dejligt befriende at opleve noget, som bare kom fra hjertet. At se deltagerne gå fokuseret efter målet. At opleve den motivation og begejstring som opstod, hver gang et delmål var nået og man var gået videre. At høre klangen

Krise om mærkedage, herunder hvor Juleaften – Nytårsaften skal holdes / fejres.

Nu er det snart jul og nytår igen.

Synger de i den gamle sang. Og det er rigtigt: nu er det snart jul igen.

Inden måneden er slut, hænger der nisser og rensdyr og klokker og hjerter i butikkerne, og det er alt sammen meget dejligt. Hvis man da ikke er et barn, der skal lære at kunne vente og opretholde forventningens glæde i lang tid, men det er en helt anden snak, og ikke det, som dette dokument handler om. Dette dokument handler om de kriser, som mærkedage kan og / eller den krisetilstand, som opstår på grund af mærkedage.

Hvorfor og hvordan

Jeg får dagligt mails om coaching, og hvad coaching kan bruges til.
I flere af de mails, jeg modtager, er der mange, der beskriver, at de har brug for at forstå, hvorfor de reagerer som vi gør, og også mange der stiller spørgsmål om, hvorfor man eksempelvis ikke kan motivere sig, ikke kan sætte grænser, ikke kan følge sine mål, ikke kan tro på sig selv osv.

Christel Sonne Rasmussen – Fokus og fleksibilitet

Vi generer energi til det, vi fokuserer på. Og at vores evne til at holde fokus dermed bliver en af de mest afgørende evner for vores glæde, sundhed, ja livskvalitet i det hele taget.
For at forbedre evnen til at holde fokus , må man også vide, hvordan man motiverer sig, hvilket dækker over at holde sig sine mål for øje og overkomme de barrierer, der er eller opstår undervejs. At holde fokus og at opretholde motivationen er de bedste mentale følgesvende, for os.

Coaching og motivation

Som coach og som menneske mener jeg, at begrebet motivation er et af de mest givende og mest vigtige begreber at kende til og at kunne mestre.

Teambuilding og gruppedynamik

I et team – en personalegruppe er der et helt specielt liv.
Ligesom den enkelte påvirker gruppen med sin indstilling, kommunikation og arbejdsindsats, påvirker kulturen på arbejdspladsen, ledelse og den øvrige gruppe den enkelte. Det er ikke ny viden, men nødvendig og nyttig viden.

Drilleri, konflikt eller mobning i skolen

Finn går i folkeskolens 5. klasse i en mindre by. Han er godt begavet og han er køn. Faktisk kunne han ligne en meget køn pige. Finn har en feminin fremtræden i måden at tale på og ikke mindst i sit kropssprog. Finns far er skoleinspektør på skolen.
Finn bliver mobbet systematisk, igen og igen over lang tid. Mobningen foregår som verbale drillerier og nedladende bemærkninger, “Finn Finn pølseskind…”, udelukkelse fra fællesskabet i klassen dvs. nægtet at være med i leg eller konstant fravalgt ved drengenes fodboldspil. Af og til ventede mobberne på ham når han gik hjem fra skole og han blev truet og fik nogle gange tæv. Finn blev ligeledes mobbet med at hans far var “den dumme” skoleinspektør”.
En gang i mellem forsøgte han at gøre modstand, at være tapper, men det blev ikke rigtigt taget alvorligt af mobberne, for hvem det betød alt, at være dem der bestemte i klassen, dem der var mest populære eller at bevare sin sociale position i klassen.

Dobbeltliv via sociale medier som Facebook m.v.

Dobbeltliv via sociale medier
På hjemmesiden nettendenser.dk har IT-eksperten Lars Damgaard Nielsen for nyligt offentliggjort en undersøgelse, der viser, at der på Face Book er langt flere brugere end borgere, især i bestemte aldersgrupper.

Nogle tanker om personlig udvikling

Hvis man studerer det kinesiske skrifttegnssystem vil man opdage, at skrifttegnet for KRISE er det samme som tegnet for MULIGHED.
Det har altid fascineret mig, at det kan vises så enkelt. Hvor der i den vestlige verden er en tendens til at forholde sig til kriser som noget, man skal have overstået og helst bevæge sig væk fra, oplever jeg, at de gamle kinesere her har fat i noget uhyre væsentligt..