SONNERASMUSSEN.DK

Lydbog

Køb min bog Motivation som Lydbog.

Bogens bagside

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Indhold

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Forhond

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Om bogen

med Christel Sonnne Rasmussen | Motivation

Hvad handler bogen om?

Lydbogen motivation handler om at motivere sig selv og om at få kendskab til, hvordan både små og store mål kan realiseres på en overkommelig måde.

Mange har svært ved at finde denne motivation i en hverdag, der ofte er fyldt med stress og jag.

I Motivation giver jeg en række gode råd til, hvordan du kan opretholde din motivation, både når du er hjemme og på arbejde, og når du møder barrierer eller modstand fra andre.Ikke kun sportsfolk på eliteplan har brug for motivation.

Også alle andre kan have brug for en hjælpende hånd til at ledet fremad.

I Motivation kan man således hente inspiration til, hvordan man kan gøre sin hverdag lettere og samtidig opnå de mål, man sætter sig. + Lær at sætte mål, du kan realisere + Gode råd til at bryde dårlige vaner + Skab overblik, energi og tilfredshed+ Bliv din egen motiverende coach.

NÅR DU BESTILLER DIGITALE PRODUKTER / YDELSER PÅ SONNERASMUSSEN.DK

Du skal være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en automatisk og godkendt bestillings-bekræftelse fra sonneRasmussen.dk, normalt vil du kort efter din bestilling modtage en bekræftelses mail med login eller link til download ad det produkt du har bestil.

Hvordan bestiller jeg?

Udfyld formularen

Du udfylder formularen her ved siden af. 

Betaling

Dernæst betaler du 150 kr via MobilePay på nr. 26468

Modtag via mail

Så sender jeg lydbogen via mail, så du selv kan hente den ned. 

Bestilling

9 + 11 =

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Fra bloggen

Om at give og modtage feedback.

1. Generelt om feedback
Feedback betyder tilbagemelding, at melde tilbage, hvad man har observeret.
Et væsentligt led i kommunikationsprocessen er feedback. Desværre er det ikke altid så enkelt at håndtere dette begreb. I det følgende gives en skematisk oversigt over de forskellige former.

Personlig udvikling

Coaching og personlig udvikling.
Lad mig slå det fast med det samme:
I coaching arbejdes der med temaer som personlig udvikling, opbygning af selvværd, finjustering af reaktionsmønstre, strategier for at generere og opnå større tilfredshed indenfor livsområder som bl.a. karriere, arbejdsliv, fritidsliv, personligt liv mv. Men: Coaching er ikke terapi.

Krise når den ene er mere forelsket end den anden

Når den ene er mere forelsket og elsker mere end den anden.
Jeg bemærker i hvert fald, at tendensen altid er stigende om foråret. Tendensen til at være tættere på sin partner, eller i andre sammenhænge at finde en partner, der kan indfri de længsler, som mange går med.
Og det giver kriser. Personligt – og i parforholdene.

Success – livskvalitet

Der skrives og tænkes meget om succes’s og livskvalitet.
Det er også mere end almindeligt interessant.

Succes i job, familie og fritid interesserer de allerfleste mennesker. Forståeligt nok definerer vi succes meget forskelligt. Hvad der giver succes og livskvalitet for den ene, er uinteressant for den anden osv. Det er jo en gammel og velkendt sandhed.

Hvordan og hvorfor

Jeg taler tit med mennesker, der har været til inspirerende foredrag om hvordan og hvorfor.
Jeg kom i aftes i den forbindelse til at tænke på følgende.

expecting At håbe eller at forvente det bedste.

2 “gamle” skolekammerater mødes tilfældigt på en gågade.

De har ikke snakket sammen i 10-12 år, og snakken går lystigt på, hvordan det går, og hvad den ene og den anden har brugt tiden på, siden de forlod folkeskolen. Den ene spørger: hvad går du så og laver for tiden?
Den anden svarer: jeg har en gammel drøm om at komme til grønland. Jeg vil så gerne derop og være der i 3-4 måneder, så jeg regner med, at jeg tager af sted til sommer. Hvor spændende, siger den anden. Pøj pøj med det.

Ornithofobi, angst, bange – fobi for fugle

Ornithofobi, bange, angst – fobi for fugle kan fjernes helt med hypnose.

At skabe forudsætningerne for fællesskab og andre værdier

Det er nemt at blive enig med de fleste om, at respekt, tillid loyalitet, åbenhed, ærlighed, tryghed , glæde, initiativ og fællesskab er gode kerneværdier,. Men som i enhver anden sammenhæng, uanset om det er en virksomhed med værdibaseret ledelse, en kommune der har selvværds-år, kulturen i en skoleklasse er værdierne kun noget værd, når de kan ses og mærkes.

Om at være stresset

At være stresset betyder, at man mister grebet om evnen til at være nærværende og tilstedeværende.
Børn helt ned til 5-6 års alderen bruger ifølge de nyeste undersøgelser ordet “stresset”. Det har de naturligvis hørt et sted. Derhjemme, i børnehaven/skolen og via medierne.
Det er tankevækkende og peger på vigtigheden af, at vi som voksne forholder os til stress.
Så vi kender vores egne stresssignaler og har redskaber til at håndtere dem.

I krise efter forelskelsen.

Det er så dejligt at være forelsket.
For den romantiske kærlighed, der blusser op, giver både energi, tro på livet og kærligheden og gør, at mange ting, der før var store, bliver små.
Vi kan lide vores partner og os selv i langt højere grad i forelskelsesfasen, fordi vi evner at være tolerante, rummelige, givende, kærlige og er i kontakt med det, jeg kalder ”evnen til at give ubetinget kærlighed”.