SONNERASMUSSEN.DK

Priser

Her på siden kan du få et overblik over mine priser på de forskellige ydelser jeg stiller til rådighed. har du stadig spørgsmål efter at have kigget priserne igennem er du altid velkommen til at kontakte mig via telefon eller mail.

Individuel Terapi og hypnose

Hverdage indtil kl. 18.00 : DKK 900,- kroner for 90 minutter.
Efter klokken 18.00 samt weekend/helligdage : DKK 1.000,- kroner for 90 minutter.
Dette gælder både almindelig terapi, telefonterapi og mailterapi.

Teenager

Hverdage indtil kl. 18.00 :

Til og med 17 år: DKK 700,- kroner for 90 minutter.

Fra 18 år: DKK 900,- kroner for 90 minutter.

 

 

Parterapi

Hverdage indtil kl. 18.00 : DKK 1.200,- kroner for 90 minutter.
Efter klokken 18.00 samt weekend/helligdage : DKK 1.400,- kroner for 90 minutter.

Coaching

Coaching kan kun bestilles i en pakke af 3 konsultationer, hvoraf de to foregår personligt, og den tredje er en telefoncoaching.

Der sættes henholdsvis 75 minutter af til personlig coaching pr. session – og 30 minutter af til telefoncoaching.

Coaching pakke : DKK 2.800 kroner. + moms.

Undervisning, foredrag og supervision

Ved undervisning, foredrag og supervision aftales separat pris.

Ring og hør nærmere på telefon: 75 53 78 03 eller mobil 20 66 88 03, eller send en mail her fra kontaktsiden, hvis du har spørgsmål.

Betaling

Konsultation skal altid afregnes med kontant betaling eller betaling via MobilePay på nr. 26468.

 

Ved afbud gælder følgende.

  • Meldes der afbud 2 døgn før behandlingen, er afbud gratis.
  • Ved afbud dagen før, betales ½ pris.
  • Ved udeblivelse og eller afbud samme dag betales fuld pris.

Tider

Hverdagskonsultationer.
Alle hverdage (helligdage tæller som weekender konsultationer.)
Starter med første tid fra: 08.30 og sidste tid er kl. 16.30.

Aftenkonsultationer.
Tiderne er placeret fra kl. 18.00 – samt 19.30.

Weekendkonsultationer.
I weekender afholder jeg konsultationer lørdage samt søndag formiddage.
Tiderne er placeret fra: kl. 10.00, 1130, 13.00 og 14.30 og 16.00

Tidsbestilling.
Tidsbestilling kan foregå telefonisk på hverdage imellem 8 – 8.30. Ring på telefon eller skriv på 20 66 88 03.

Du kan på andre tidspunkter indtale en besked, og jeg ringer hurtigst muligt tilbage.

Du kan indtil kl. 20 på hverdage sende sms – beskeder på 20 66 88 03 vedr. tidsbestilling. Du vil få svar samme dag.

Naturligvis kan du også skrive og sende en mail. Her kan du forelægge det tema eller de temaer, du ønsker hjælp til. Og vi kan også pr. mail finde en tid til konsultation.
Jeg ser frem til at høre fra dig (jer).

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”