SONNERASMUSSEN.DK

Healing

Voksne, børn og dyr kan drage fordele af headling

 

Min baggrund indenfor healing

Jeg har været tilknyttet Skolen for den sjette sans i Kolding, siden juni 2020.
Under kyndig ledelse og guidning af Judy Rasmussen har jeg dels gennemført grunduddannelsen CMH, clairvoyant mediehealer, og jeg har siden marts 2021 desuden deltaget på overbygningen Master healer.
Denne er jeg nu certificeret i, såvel skriftligt som til en praktisk eksamen, som jeg bestod den 29. juni 2022.

Hundreder af undervisningstimer og træningstimer er gennemført, og jeg står således et meget stærkt sted nu.
Healingen og den spirituelle adgang har altid været med mig, da jeg allerede i 1990erne gennemførte Reiki-uddannelser og deltog i trancekanalisering. Men først de senere år er jeg begyndt at bruge disse intuitive sider i meget højere grad. Og med stor succes.
Min egen oplevelse er blandt andet, at min. Blindhed er en enorm gave i denne sammenhæng.

Jeg bliver ikke visuelt afledt og kan således meget nemt skabe og opretholde adgang til klientens energifelt, historie samt de budskaber, som deres sjæl vil igennem med. Det kan for nogle lyde lidt underligt – ja lidt hokus plus-agtigt, om man vil.

Jeg oplever, at det, jeg både kan fortælle mine klienter efter en healing, samt den energi og forløsning, som mange oplever, heldigvis taler for sig selv og er uhyre meningsdannende.

Jeg vil uddybe de forskellige former for heling nedenfor.Og jeg vil løbende tilføje klientberetninger.

At jeg nu også er healer, betyder, at du, hvis du modtager psykoterapi, kan vælge også at få healing.
Dette er naturligvis ikke et must, blot en mulighed.

Og : Er du en af dem, der bor langt fra Kolding, hvor det volder besvær at komme hertil, har jeg trænet fjernhealing og har mere end hundrede fjernealinger bag mig, og jeg kan uden problemer heale dig på afstand. Så foregår det således, at vi telefonisk taler sammen før og efter healingen.

Jeg glæder mig til at invitere dig ind i dette lyse og smukke univers.

Hvorfor overhovedet healing ?

Der er lige så mange grunde, som der er mennesker, til at man opsøger healing.

Naturligvis er der også nogle generelle grunde,

Dem vil jeg nævne for dig her:

Du er plaget af fysiske smerter, og skønt du har opsøgt læge eller andre indenfor sundhedsvæsenet, har du ikke opnået den ønskede effekt.
Det kan være hovedpine, nervesmerter, tinitus, energiforladthed mm
Healing er ikke en mirakelkur, men healingen vil forstærke din egen krops evne til selvhelbredelse. Og jeg har mange gode eksempler på, at smerter minimeres,

 

Du har stress i varierende grad

Stress er efterhånden blevet et udtryk, som de fleste slynger ud. Jeg har hørt børn, der råber :”du stresser mig “ til hinanden., så det er for nogle svært at definere, hvad stress er.
Stress er, at du i gennem lang eller længere tid har været belastet, og skønt du har gjort alt, hvad<d du kunne for at minimere eller fjerne belastningen, føler du dig ikke fri eller lettet.
Stress er også individuelt, men helt generelt kan man sige, at man oplever, at man ikke hænger sammen.
Det kan komme til. Udtryk som tankemylder, koncentrationsbesvær, manglende adgang til egen glæde , manglende adgang til tillid og fortrøstning, mangel på energi og overskud og en lav tolerance over for andre.
Et forløb i healing er særdeles gavnlig med hensyn til at nedbringe stress, samt at få renset ud i de eventuelle traumer og den belastning, der har forårsaget stresstilstanden, uagtet om den er af mental, emotionel, relationel eller fysisk karakter.

 

Healing imod traumer

Nogle af os oplever traumer i vores liv.
Har du været ude for eller en del af en ulykke ?
Har du oplevet chokerende dødsfald?
Er du blevet behandlet uretfærdigt over længere tid ?
Har du været udsat for fysisk eller psykisk vold ?
Har du oplevet fyring ellr at gå konkurs med store konsekvenser til følge ?
Blot for at nægte nogle få af de eksempler, der gør, at et traume har sat sig i dig, så du mærker frygt i bestemte sammenhænge og oplever,at du har svært ved at være i det, der så populært og meget sigende kaldes: den bedste udgave af dig selv ?

Her kan haling gøre en enorm forskel.Udover at jeg kan finde de specifikke traumer, du stadig bærer på, kan jeg hjælpe det sjælsstykke, der er blevet separeret fra dig, tilbage.
Traumehealing kan således give dig oplevelsen af både at føle dig befriet samt lettet og styrket.

Børn og dyr

Det fine er, at også børn nyder godt af healing.
Der behøver ikke være så mange ord.Barnet behøver ikke at kunne formulere sig. Healingen virker uanset hvad.
Og dette gælder også for dyr.
Da jeg selv er blind, har jeg udøvet healing både på min egen førerhund samt flere andre førerhunde.
Jeg healer også almindelige hunde. Og får meget fin respons, også fordi jeg får budskaber fra hunden, som dens ejer kan bruge.

Anstrengende relationer

Heling kan også være gavnligt, hvis du befinder dig i en anstrengende relation.
Det kan. Være et parforhold, en arbejdsmæssig relation eller et venskab, der knirker.
Den tristhed, frustation og/eller belastning, du oplever, vil kunne lindres via healing.

Enkelt sagt : Healing tilfører det, du trænger til, uagtet om det er beroligelse, energi, klarhed, smertelindring , glæde med mere.

Vi du vide mere?

Da jeg har haft terapeutisk praksis i mere end 20 år og har speciale indenfor parterapi, har kærlighedsspørgsmål altid ligget mig meget på sinde.
Derfor har jeg specialiseret mig i at hjælpe mennesker, der har brug for at få ryddet op i mønstre vedrørende kærlighed.
Det betyder, at du kan få kærlighedshealing. Er du single og ønsker at få ændret eventuelle negative overbevisninger om kærlighed, at få renset ud i oplevelser fra tidligere forhold, at føle dig stærkere og gladere med en styrket tro på, at du er værdifuld og elskelig, så er kærlighedshealing noget for dig.
Er du i et forhold og oplever, at du for hyppigt er i en dårlig udgave af dig selv som partner, har kærlighedshealing også meget at tilbyde dig.
Vi relaterer jo hele tiden, og de fleste mennesker forstår på et tidspunkt i deres liv, at relationer betyder mest, når alt kommer til alt.

Hvis du har nogle spørgsmål om healing, så skriv eller ring endelig.

Pris

En healing varer 1 time.
Både når du modtager fysisk healing i min praksis.
Eller modtager fjernhealing.
Vi starter og afslutter med en samtale.

Prisen for healing er 600 kroner, både ved healing af mennesker eller hunde.

HVed fysiske smerter og ved stress er det en fordel at få et forløb.
Min erfaring er, at det er særdeles virksomt at modtage 4 healinger inden for 3 uger.
Et sådant forløb koster 2200 kroner

Tid til healing sker ved, at du kontakter mig direkte.
Enten pr telefon, mail eller sms.

Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi. Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder. Sammen har vi 3… Læs hele historien “Vi opsøgte Christel som parterapeut i slutningen af 2011”

Om jalousi

Om en jalousider tog over…. Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold. Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op… Læs hele historien “Om jalousi”

Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab

Kære Christel. Jeg har læst dit indlæg om benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab (og efterhånden også mange af de andre indlæg på din side). Indlægget ramte virkelig plet på, hvad jeg oplever lige nu, og det var på sin vis en lettelse at se, at der rent faktisk er nogle forklaringer på den type reaktion.… Læs hele historien “Benægtelse og retfærdiggørelse ved utroskab”

Kvinde (35 år)

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har… Læs hele historien “Mit ægteskab er i krise”

Par, i starten af 40rne

Kære søde Christel. Hvor er det ved at være længe siden. Hvilken jo faktisk både er godt og skidt? Vil du finde en tid til os? Vi er landet på begge ben, med hinanden i hånden efter vores turbulente 2011, 2012 og 2013 med stress ud over det hele, rabundus i selvstændigt firma, arbejdsløshed, økonomisk… Læs hele historien “Par, i starten af 40rne”

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel. Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold. Og her kommer så den triste del af historien.… Læs hele historien “Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring”

Mand, 36 år.

Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold

Vores historie om at gå i parterapi. Jeg har valgt at fortælle vores historie om at gå i parterapi, da det virkelig har ført vores liv tilbage i den rigtige retning. Vi har fundet det gode frem i hinanden igen og nyder at være sammen. Jeg vil gerne berette overfor andre, hvor stor hjælp det kan… Læs hele historien “Vi gik i parterapi og fandt igen gnisten i vores parforhold”

Dame - 52 år

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse. Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen. Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede… Læs hele historien “En ung 28 årig mands beretning om Jalousi”

Mand 28 år

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem. Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet. Nu et halvt… Læs hele historien “Parterapi august 2006”

Parterapi, utroskab

Hej Christel Tak for hilsen og i øvrigt tak for hjælpen i hele forløbet. Tror desværre aldrig ville være lykkedes. Min kone var nok desværre der at hun var for langt væk, i kombination med at hun ikke rigtigt kunne tage de beslutninger, der skulle til for, at det her ikke kørte af sporet. Jeg… Læs hele historien “Parterapi, utroskab”

Emner om Healing

Er du nervøs for køreprøven?

Den forståelige nervøsitet, som mange unge har, når de er til køreprøve, bevirker desværre, at mange dumper første gang.

Jeg har haft utallige unge siddende i min praksis, efter at de er dumpet til køreprøven. De har gennemført alt, flere af dem har følt sig så sikre, som man nu kan, når man ikke er rutineret bilist, men mange mister modet og troen på, at de kan lykkes, når de er dumpet.

Ornithofobi, angst, bange – fobi for fugle

Ornithofobi, bange, angst – fobi for fugle kan fjernes helt med hypnose.

Jeg skammer mig

Godt studium, godt netværk, sunde fritidsinteresser, stort engagement, men men men ingen kæreste og ingen sexuelle erfaringer overhovedet. Det var begyndt at gå ham på. Og han spurgte som noget af det første, om jeg optog det, vi talte om. Nej, svarede jeg.

Stress og pårørende

Stress og pårørende.
I går, søndag den 25. maj, fik jeg en forespørgsel om stress.

Forespørgslen var fra en pårørende, der spurgte dels til litteraturhenvisninger vedr. stress og stresshåndtering og dels til, hvordan man håndterer det, når ens nærmeste er stresset.

Og det er en forståelig og god forespørgsel, for mange mennesker er jo netop i den situation, at de ønsker at hjælpe en stresset pårørende, men ikke føler, at de kan “komme igennem” med deres hjælp.

Jeg elsker ikke min mand mere

Et velfungerende par, karrieremæssigt set. Med børn, der trives både i skole og fritid. Et lækkert hus. Flotte biler. Store udenlandsrejser. Udefra set som de også selv siger, er de nærmest prototypen på en familie, der fungerer og har et spændende og varieret liv. Men men men. Den romantiske kærlighed, kærestefølelserne, er ikke gensidige. Kvinden føler ingen lyst til manden. Og sådan har det været i et par år.

Jeg kan ikke sove

“Jeg kan ikke sove…”
ringede hun og sagde. En kær ældre kvinde på 84. rask og rørig, aktiv og glad for sit liv og sit ægteskab.

Men alligevel så træt. For søvnen var forstyrret. Det tog timer at falde i søvn, og oplevelsen af at være uudhvilet var tilbagevendende, stort set hver morgen.

Hypnose og hvad hypnose kan – og ikke er

Jeg modtager dagligt mails og telefonopringninger, der handler om hypnose og spørgsmå om, hvad hypnose kan udrette.

Det lader til, at der er en tendens til, at hypnose kan fikse alting, og at hypnose kan sørge for, at man ikke mere er jaloux – har jalousi, er bange eller konfliktsky eller hvad ved jeg.

Depression og hypnose

Hun var kun 26 år. Havde en moderat depression, var ulykkelig og frygtsom og i konstant alarmberedskab, for der havde også sneget sig en angst for, hvad der ville komme om det næste hjørne, ind.
Meget ustabil situation, selvom hun gik på arbejde og var glad for sin kæreste, men naturligvis også var bange for at miste denne.