SONNERASMUSSEN.DK

Tilbagemeldninger på Healing

1. Dreng:

Fysiologisk del: Der er en del på hans højre øre, det er det øre som man kalder øret sådan ser verden. Ellers er han superharmonisk, og er god til at mærke ham selv og hans egne følelser.

Han viser et billede af en masse skrig, det tolker vi lidt som det var Lea der hun var lille. Og at der ikke rigtig er plads til ham. Der bliver også vist et billede af nogle drenge som irriterer ham med ord, hvor hun får fornemmelsen af at han mener og føler de bare skal gå væk og lade ham være i fred. Men der er intet traumatisk i det. Blot en bøn om fred og ro og plads til fordybelse. Han er en Dreng som nyder at fordybe sig i ting.
Der bliver vist ikke tydeligt billede af begge sider af Mikkel og jeg, heldigvis for dette, en meget reflekterende og stærk Person man har plads til at udfolde sig og fordybe sig kreativt.

Den mentale del: Der bliver vist et billede af et reb rundt om hans hals, som symbol på at han føler sig trængt i mange sammenhænge. Tolkning på dette kan hurtigt være at han har brug for fordybelse hvor han ikke bliver forstyrret, og hvor han har nogle små områder som er hans. Der bliver også viste billede af min stemme og blomst som der vokser, som et symbol på at han gerne vil have et område for sig selv som der er hans.

Han føler han er elsket og værdsat, han er en refleks terene-Person som har brug for tid og rum, og så har han brug for og blev set som den fire årig han nu er.

Pige:

Fysiologisk: Et billede af storetåen og op igennem benet på forsiden, nyere bækken og land er i ubalance. Der bliver vist billede af tranebærsaft, vand med citron. Der bliver vist billede af frugtskål og en bøn til at undgå banan og melon.

Den mentale del: Hun er en meget stærk lille pige, føler hun er elsket og værdsat og har helt klart selv valgt denne familie. Hun ved at vi nok skal klare det og hun nok skal hjælpe til. Hun har brug for lidt mere at være prinsesse, i form af lydbøger med prinsesse historier, gerne guldlok noget med de tre bjørne. Blevet pyntet lidt eller få neglelak på, gerne meget med blomster i håret eller bare være i en leg hvor man er mere prinsesse. Hvis der er modstand på den praktiske del af det fordi hun er i underskud af sin prinsesse verden. Hun vil gerne være fin og pynte sig.
Der bliver vist billeder af lydbøger da hun sagtens kan forholde sig til dette nu. Hun vil gerne lege lidt mere med os som forældre og ikke altid en masse praktisk.

2. Dreng
Jeg spurgte til om han havde det godt i hverdagen, om han trives og om han følte han blev overset, samt hvad der skulle til for at han havde det godt.

Der blev vist ikke helt klart billede af at han havde det godt, han viste et billede af hans nye sele hvor han lod helt vildt med halen. Han var bare så taknemmelig for at jeg havde gjort noget, med hans sele sådan så at han følte sig mere fri.

Han følte sig ikke tilsidesat, han vidste godt at han var den sidste i rækken som får opmærksomhed. Han var godt klar over at det var børnene først og så kom han, og det havde han det er helt fint med. Han viste et billede af at han godt kunne tænke sig at hoppe op og ned af ting, lave nogle mere sjove lege. Da han stadigvæk er et kæmpe legebarn. Og ellers vidste han at han bare havde det rigtig godt..

Gid jeg havde gjort det for mange år siden.

Gennem mit voksne liv har jeg i perioder været tynget af melankoli samt frygten for at blive forladt. I de svære perioder har livet været et spørgsmål om overlevelse præget af en konstant indre uro med skamfulde følelser og mindreværd. Som 54 årig besluttede jeg at noget måtte gøres. Jeg havde kun hørt godt om Christel og håbede at hun kunne hjælpe mig. Det blev til det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Med mildhed og sikker hånd fik jeg konfronteret de indre skyggesider og kom ud på den anden side med vished om, at mit liv også har værdi. Sjældent har jeg været så lettet og følt mig så fri. Gid jeg havde gjort det for mange år siden. Jeg troede slet ikke det var muligt at komme derhen, hvor jeg nu er. Jeg er dybt taknemmelig og vil anbefale ethvert medmenneske med indre kvaler, at tage turen forbi Christel.

Det går rigtigt godt efter hypnosen

Hej Christel. Lige en forsinket tilbagemelding. Det går rigtigt godt efter hypnosen, føler virkelig at jeg er blevet mit glade selv og jeg igen. Har fået nyt arbejde, så det kører bare rigtigt godt, Mange tak. Hilsen mand, 21 år, samtale og hypnoseforløb, temaer: lavt selvværd og hashmisbrug

Stressforløb

Hej Christel.
Tusind tak for en dejlig snak i går.
Alle de positive input du gav mig, gjorde at jeg var oppe og hyggede mig med min familie resten af dagen. Og gik først i seng kl 22. Hvor jeg sov fantastisk.

Har i dag på denne energigivende torsdag ikke Været i min seng endnu. Men har derimod blundet på sofaen foran tv’et. Du skal vide at jeg syntes du Gør det super godt. Jeg ser frem til at min familie kommer hjem inden længe og ønsker dig en fortsat god dag. Jeg ser frem til en sprudlende fredag.

De bedste hilsner fra en glad Merete.

Angst og usikkerhed

Jeg er en kvinde på 37 år, som har oplevet et tillidsbrud i mit ægteskab
>

Min mand og jeg var ret hurtige enige om at vi ville prioritere hinanden bedre og ikke tage hinanden for givet, og komme videre.
Tillidsbruddet var en øjeåbner til at se at ægteskab og parforhold også kræver opmærksomhed.
Faktisk er vores ægteskab blevet styrket og derfor var det også meget frustrerende at mærke at jeg ikke kunne nyde det og slappe af, men blev ved med at være mistroisk og på vagt overfor om der kom flere tillidsbrud.

Jeg var meget bange for at min mand ville svigte mig igen og måske forlade mig, og min selvtillid var meget lille.

Jeg kunne godt se at jeg burde være glad og glæde mig over at vi havde fundet værdien i ægteskabet igen, men jeg var meget angst, bange og kontrollerende, og kunne ikke selv vende mit fokus.

Derfor besluttede jeg mig for at søge noget hjælp og kontaktede Christel.

Efter 3 samtaler kunne jeg se hvor mine følelser af angst og usikkerhed kom fra, og se at det kun er mig selv der har nøglen til at bearbejde disse følelser.

Det var virkelig skønt at erkende at det var mig selv som kunne styrer min situation og ikke andre som styrede mig.

Selv om jeg indimellem stadigvæk kan blive usikker, ved jeg at jeg selv kan komme videre, og at jeg har redskaberne til at kigge fremad i stedet for at fokusere på fortiden.

Jeg har fået en stor livsappetit og glæder mig over at der kun er vej – fremad.