SONNERASMUSSEN.DK

Tilbagemeldninger på Healing

1. Dreng:

Fysiologisk del: Der er en del på hans højre øre, det er det øre som man kalder øret sådan ser verden. Ellers er han superharmonisk, og er god til at mærke ham selv og hans egne følelser.

Han viser et billede af en masse skrig, det tolker vi lidt som det var Lea der hun var lille. Og at der ikke rigtig er plads til ham. Der bliver også vist et billede af nogle drenge som irriterer ham med ord, hvor hun får fornemmelsen af at han mener og føler de bare skal gå væk og lade ham være i fred. Men der er intet traumatisk i det. Blot en bøn om fred og ro og plads til fordybelse. Han er en Dreng som nyder at fordybe sig i ting.
Der bliver vist ikke tydeligt billede af begge sider af Mikkel og jeg, heldigvis for dette, en meget reflekterende og stærk Person man har plads til at udfolde sig og fordybe sig kreativt.

Den mentale del: Der bliver vist et billede af et reb rundt om hans hals, som symbol på at han føler sig trængt i mange sammenhænge. Tolkning på dette kan hurtigt være at han har brug for fordybelse hvor han ikke bliver forstyrret, og hvor han har nogle små områder som er hans. Der bliver også viste billede af min stemme og blomst som der vokser, som et symbol på at han gerne vil have et område for sig selv som der er hans.

Han føler han er elsket og værdsat, han er en refleks terene-Person som har brug for tid og rum, og så har han brug for og blev set som den fire årig han nu er.

Pige:

Fysiologisk: Et billede af storetåen og op igennem benet på forsiden, nyere bækken og land er i ubalance. Der bliver vist billede af tranebærsaft, vand med citron. Der bliver vist billede af frugtskål og en bøn til at undgå banan og melon.

Den mentale del: Hun er en meget stærk lille pige, føler hun er elsket og værdsat og har helt klart selv valgt denne familie. Hun ved at vi nok skal klare det og hun nok skal hjælpe til. Hun har brug for lidt mere at være prinsesse, i form af lydbøger med prinsesse historier, gerne guldlok noget med de tre bjørne. Blevet pyntet lidt eller få neglelak på, gerne meget med blomster i håret eller bare være i en leg hvor man er mere prinsesse. Hvis der er modstand på den praktiske del af det fordi hun er i underskud af sin prinsesse verden. Hun vil gerne være fin og pynte sig.
Der bliver vist billeder af lydbøger da hun sagtens kan forholde sig til dette nu. Hun vil gerne lege lidt mere med os som forældre og ikke altid en masse praktisk.

2. Dreng
Jeg spurgte til om han havde det godt i hverdagen, om han trives og om han følte han blev overset, samt hvad der skulle til for at han havde det godt.

Der blev vist ikke helt klart billede af at han havde det godt, han viste et billede af hans nye sele hvor han lod helt vildt med halen. Han var bare så taknemmelig for at jeg havde gjort noget, med hans sele sådan så at han følte sig mere fri.

Han følte sig ikke tilsidesat, han vidste godt at han var den sidste i rækken som får opmærksomhed. Han var godt klar over at det var børnene først og så kom han, og det havde han det er helt fint med. Han viste et billede af at han godt kunne tænke sig at hoppe op og ned af ting, lave nogle mere sjove lege. Da han stadigvæk er et kæmpe legebarn. Og ellers vidste han at han bare havde det rigtig godt..