SONNERASMUSSEN.DK

Om at være og have angst og være bange bange for angsten.
Jeg er en kvinde på 34 år, som havde et par uheldige oplevelser med mine børn.
Den ene fik hjernerystelse og den anden brækkede armen. Jeg havde aldrig troet at det kunne vælte hele min verden. Pludselig en dag blev jeg bange for alt, jeg kunne ikke tage ud og handle, køre bil eller hente mine børn i institutioner. Jeg fik hjertebanken, svede- og rysteture, kvalme, ondt i musklerne og diarre. Jeg havde det så slemt, at jeg var bange for at gå ud og tømme postkassen.

Jeg var hos lægen, som mente, at jeg havde stress og ordinerede beroligende piller. Disse piller hjalp mig ikke, så jeg fik medicin mod depression. Denne medicin blev jeg syg og dårlig af og så syntes jeg, at der måtte gøres noget. Jeg følte, at hver dag var en kamp om overlevelse. Jeg gik på nettet og læste om panikangst og fandt herigennem Christels hjemmeside. Jeg ringede til hende og forklarede hende min situation. Da hun sagde, at hun kunne hjælpe mig, græd jeg af glæde, for jeg havde været igennem 2 forfærdelige måneder.

Allerede efter mit første besøg hos Christel, fik jeg det bedre. Jeg indså, at jeg ikke var det eneste menneske i verden, som havde det sådan.

Christel gav mig nogle redskaber, som jeg kunne bruge, når jeg fik det dårligt. Hun fik mig til at indse, at jeg var meget uforskyldt i mine børns uheld og at min krop havde fået et chok. Vi fik snakket om en del ting, som jeg ikke troede, havde så stor indflydelse på mit liv bla. barndommen.

Jeg er i dag en glad og positiv person, som elsker livet. Jeg nyder hvert sekund. Jeg føler mig stærk og fuld af selvtillid. Det kan jeg takke Christel for, hun fik mig ud af mit sorte hul. Jeg håber, at min fortælling kan hjælpe andre mennesker, som pludselig bliver ramt af chok, med medfølgende angst.

Der er hjælp at få, medicin er ikke løsningen, den dulmer symptomerne, men fjerner ikke problemet! Her kan Christel måske hjælpe, hun hjalp i hvert fald Mig tilbage til livet!!!

TAK.