SONNERASMUSSEN.DK

Jeg er en pige på 18 år som går i 2.g på gymnasiet.
Jeg har haft flere dårlige oplevelser med skriftlige eksamener.

Jeg følte mig meget presset i de perioder hvor eksamenstiden stod på, og på grund af det pres jeg følte, stressede jeg mig selv så meget at jeg til sidst ikke kunne konsentrere mig noget andet end det at føle mig presset. Det har som regel betydet at jeg ikke fik lavet en brøkdel af det jeg skulle, og er til sidst blevet nødt til at forlade eksamenslokalet.

Da der jo ikke er så lang tid igen, til at jeg står overfor selve afslutningen af min studentereksamen, så var det vigtigt for mig at jeg, når den tid kommer, kan få positive oplevelser med de prøver jeg skal op i.

Jeg tog kontakt til Christel, som sagde at hun sagtens ville kunne hjælpe mig af med eksamensfrustrationerne.

Allerede efter, bare, et enkelt møde med Christel havde hun vendt min angst, og jeg havde ikke længere de negative følelser omkring eksamen.

Efter mødet med Christel gik der kun fjorten dage før jeg igen sad ved eksamensbordet, og det forløb helt uden problemer. Jeg følte mig ikke det mindste presset, men tog hele situationen meget roligt, og kunne gå fra den skriftlige eksamen med følelsen af at være afslappetet, og have et enormt overskud.