SONNERASMUSSEN.DK

Jeg henvendte mig til Christel efter råd fra mine kostvejledere.
De vurderede begge, at jeg ikke havde særlig god forbindelse mellem krop og sind, og at dette var en medvirkende grund til mine helbredsproblemer.
Jeg havde fået noget lignende at vide før, og der var også ting i mit liv, som jeg syntes kunne være bedre. Mit forhold til andre mennesker – mit forhold til mig selv. Det er blevet bedre gennem årene, jeg er 54 år, men stadig var det meget besværligt og trættende. Måske var det, det, som var årsag til mit dårlige helbred og min overfølsomhed.

Jeg vidste ikke så meget om NLP eller hypnoterapi; men en grundig gennemlæsning af “sonne-rasmussen.dk” gav mig en fornemmelse af, at dette var noget for mig, så – jeg bestilte en tid.

Allerede den første behandling gav et utroligt dejligt resultat, og jeg blev fra starten meget glad for hypnoterapien. Den afslappede tilstand og kontakten med situationer jeg har oplevet i løbet af mit liv, gav mig kontakt til mig selv, og denne første gang oplevede jeg, hvordan jeg på et tidspunkt, valgte at leve i en anspændt og overopmærksom tilstand.

Jeg har været til endnu 6 behandlinger og har hver gang fået løst op for spændinger i mit system.

Hver gang er det så mærkeligt at mærke virkningen. Jeg bliver hver gang klar over, hvad jeg før har tænkt eller gjort, og som jeg ikke længere har behov for at gøre. Eller der er pludselig noget, der er så let, f.eks. at sige sin mening eller at skrive et brev.

For mig at se er hypnose/hypnoterapi den blideste og samtidig den mest effektive måde, at arbejde med sig selv på.