SONNERASMUSSEN.DK

Om en jalousider tog over….
Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold.
Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op med hendes kæreste, så det næste der ventede var at jeg skulle til militæret.

Dagen kom og det blev en kort fornøjelse, da jeg blev sendt hjem stort set dagen efter jeg var kommet ind. Først derefter fik jeg hendes ja, men det viste sig at være et ja der skulle arbejdes med, for hendes kommunikation til mig var ikke særlig god og hun sagde ting som ikke gjorde mig tilpas. Ting som gjorde mig bange for at hun måske ville forlade mig til fordel for en anden eller være mig utro. I de første par måneder sagde jeg ofte at jeg ikke ville høre hende sige ting så som, at hun skulle ud og score, når hun egentlig bare skulle ud og hygge sig med veninderne.

Men hun blev ved med at snakke om det emne, bare på andre måder.

Inderst inde i mig blev der opbygget en mærkelig og bange følelse om hvad hun nu lavede når vi ikke var sammen. Det udviklede sig til flere meget ubehagelige mareridt og jeg begyndte at opføre mig tosset når hun var af sted, f. eks at hun skulle svare mig når jeg ringede til hende. At hun skulle komme tidligt hjem, begyndte lidt at bestemme over hende.

Så en lørdag aften hvor hun var til en fest og jeg var ved en anden fest, slog det hele klick for mig, jeg havde fået godt at drikke og kunne ikke styre mine følelser, så jeg fik hurtigt arrangeret at jeg kunne køre med en af gæsterne fra den fest jeg var til, ned i byen for at mødes med hende. Men det fik en drastisk ændring da jeg kom ud af bilen, min promille og det kolde vejer arbejde hårdt imod mig og jeg situationen gik helt af sporet.

Min jalousi var helt ude af kontrol og så var jeg meget beruset. Så jeg kom op til den fest hvor hun var og lavede et større show ud af det. Begyndte at råde og skrige og græde foran hende, helt uden grund, jeg opførte mig helt umuligt. Hurtigt forlod min kæreste og jeg festen, mine følelser sad helt uden på tøjet og jeg var ikke i stand til noget som helst ud over at græde.

Det var min mistro til min kæreste som drev mig ud i noget jeg ikke kunne håndtere, men hvad så det mest åndsvage var at, hun aldrig kunne finde på at være mig utro.

Det var simpelthen jalousien der overtog herredømmet og satte min sunde fornuft helt ud af spil.

Dagene efter gik så med at få snakket med hende om tingene og få styr på det hele igen, ringe til venner og bekendte og sige undskyld.

Derefter hørte jeg om sonneRASMUSSEN, hvilket nok var en kæmpe redning for mig, for jeg var på vej ud på et følelsesmæssigt skråplan.

Jeg fik kontakt med Christel og fik aftalt en tid:
Første session foregik mest med at snakke om hvad der var sket og lave en slags kort over begivenheden og sætte en figur på min jalousi, og så gav hun mig nogle redskaber til hvordan jeg selv kunne arbejde med det.

Det tog mig 4 gange hos Christel at få kontrol over mig selv og min jalousi, hvor hun opbyggede min selvtillid, blev hypnotiseret og vi snakkede tingene igennem.

Allerede efter første gang hos hende kunne jeg mærke en stærk forskel, jeg kunne give min kæreste mere snor uden at være bekymret, og nu kan vi gøre hvad vi vil, vi kender hinandens krav og jeg kan først og fremmest styre min jalousi.

Havde det ikke været for Christel så ville jeg ikke komme sammen med den pige som jeg elsker af hele mit hjerte og stadig er sammen med.