SONNERASMUSSEN.DK

Vi læser jævnligt på Christels hjemmeside, og tænker tilbage på Christel med varme mindre, derfor vores feedback om at gå i parterapi.Valget for os stod mellem og vælge en skilsmisse eller med at forsøge os med parterapi.

Kort fortalt min hustru og jeg har kendt hinanden i nærmest en menneske alder.
Sammen har vi 3 børn, stadig hjemmeboende.

Jeg arbejder inden for IT og min hustru arbejder inden for sundhedssektoren.

Da finanskrisen i 2009 var på sit højeste blev jeg ligesom så mange andre afskediget, verden stod jo nærmest stille.

Vi havde 2 år forinden købt et nyt og stører hus, det gik jo godt overalt, men uden min indtægt havde vi nærmest ikke råd til og blive boende i vores drømmer hus.

Min manglende indtægt satte hele familien under et stort pres, vi solgte først den ene af vores to biler, sommerferie, efterårsferie, juleferie, julegaver blev også drastisk skåret ned til nærmest ingen ting, og til sidste måtte vi skærer i vores ellers normale uge aktiviteter så som sport, børnenes svømmehal fitness osv.

Det var hårdt, men det der var hårdest var at økonomien også påvirkede vores børn, de forstod godt der var krise i Danmark men at knap så meget af at krisen også var kommet inden for huset fire væge, og at der ikke var råd til det dyreste sportstøj mv. det accepterede de også et eller andet sted, men min hustru syntes jeg nogle gange var urimelig.

Vi begyndte til og starte med og småskændes, de små skænderier udviklede sig til sovekammer politik, og siden meget til vi mistede at være respektfulde over for hinanden.

Den dårlige tone mellem os blev ikke bedrede med tiden, i efterårsferien 2010 flyttede jeg i mine forældres sommerhus således der kunne være normale tilstande for børnene, og vi voksne kunne holde en pause fra hinanden.

Julen 2010 var meget lig julen 2009, maks lavvande med hensyn til økonomien, et lyst punkt var der dog og se frem til, hvilket var jeg havde igen fået en lignende ansættelse pr. den 1. marts i det nye år i et nyt lignende firma.

Min hustru havde ad flere gange spurgt mig om jeg ikke snart kom hjem, og jeg svarede hver eneste gang, lad os se hvordan tingene udvikler sig.

Jeg begyndte i mit nye job, og på det tidspunkt var jeg begyndt og have overskud til også og tænke i separation eller en egentlig skilsmisse fordi jeg syntes ubetinget ikke jeg alene har båret skylden for vi blev økonomisk dårligt kørende.

Godt nok mistede jeg mit mange årige arbejde, jeg var dog ikke den første der blev afskediget, jeg var iblandt de sidste.

Havde vi beholdt vores gamle hus, havde vi sagtens overlevet økonomisk, det nye hus vi købte var et optimistisk køb ud fra det går jo forrygende og vi kan lægge over en halv mil i udbetaling.

Som parterapeut har Christel været en uforglemmelig hjælp, havde min hustru ikke fundet Christels hjemmeside, og foreslået mig at parterapi for os kunne også kunne være en sidste mulighed for os, så tror jeg ikke vi havde været sammen i dag.

For os var Christel det helt rigtige valg, vi skulle bare have haft opsøgt Christel noget før.

Vi er selv en helt normal familie ligesom så mange andre, hvis andre er eller kommer i en lignende situation som vi har været i så vil jeg anbefale at i forsøger parterapi opsøger en er rutineret parterapeut.

Vi er igen blevet den familie vi var før finanskrisen ramte Danmark, på mange måder en endnu stærkere og mere lykkelig familie, og det kan vi kun takke Christel for.

Varme tanker og alt lykke fremover.

Hilsen Odense familien.