SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Som noget nyt vil sonnerasmussen.dk i fremtiden udvide sit kompetenceområde og tilbyde ekstra hjælp til de af jer, der belastes, irriteres, stresses eller plages af lyde.

 

Ligeledes vil vi tilbyde hjælp til de af jer, børn, unge som voksne, der har svært ved at holde fokus og kunne koncentrere sig på grund af lyd.

 

Der vil der i den kommende tid blive skrevet tekster om lyd, lydes indvirkning samt blive beskrevet hvordan et lydterapeutisk forløb foregår. Ligesom kurser i stresshåndtering med fokus på lyd vil blive udbudt.

Af Christel Sonne Rasmussen - 9 sep, 2012

Læs mere i samme kategori:

Foredrag kursus – workshop i eksamensangst

Flere gymnasieelever har kontaktet mig på det seneste omkring eksamensangst.
De har beskrevet, at de har gået på eksamenskurser bl.a. via deres studievejledere, og eleverne har givet udtryk for stor frustration.

Foredrag om forberedelse til eksamen mundtligt og skriftligt

Foredrag om eksamensangst og håndtering af dette.
Det er i ungdommen, at det starter. Eksamen begynder at blive en del af skoleforløbet, og fra kun at have været en elev, der har skullet modtage og præstere i det kendte klassemiljø, er man med et udfordret og skal til eksamen, skriftligt som mundtligt.

Foredrag i at formulere en stresspolitik.

Der laves rygepolitik i stort omfang i Danmark for tiden. Mange af disse rygepolitikker er enkle, fordi det er så konkret med røg, og fordi så mange undersøgelser peger på, at røg er usandsynligt farlig. Derfor er der rygepolitikker, der forståeligt nok indeholder et forbud mod røg.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: