SONNERASMUSSEN.DK

Det går rigtigt godt efter hypnosen

Hej Christel. Lige en forsinket tilbagemelding. Det går rigtigt godt efter hypnosen, føler virkelig at jeg er blevet mit glade selv og jeg igen. Har fået nyt arbejde, så det kører bare rigtigt godt, Mange tak. Hilsen mand, 21 år, samtale og hypnoseforløb, temaer: lavt selvværd og hashmisbrug

Hypnoterapi – hypnose

Jeg henvendte mig til Christel efter råd fra mine kostvejledere.
De vurderede begge, at jeg ikke havde særlig god forbindelse mellem krop og sind, og at dette var en medvirkende grund til mine helbredsproblemer.
Jeg havde fået noget lignende at vide før, og der var også ting i mit liv, som jeg syntes kunne være bedre. Mit forhold til andre mennesker – mit forhold til mig selv. Det er blevet bedre gennem årene, jeg er 54 år, men stadig var det meget besværligt og trættende. Måske var det, det, som var årsag til mit dårlige helbred og min overfølsomhed.

Jeg vidste ikke så meget om NLP eller hypnoterapi; men en grundig gennemlæsning af “sonne-rasmussen.dk” gav mig en fornemmelse af, at dette var noget for mig, så – jeg bestilte en tid.

Allerede den første behandling gav et utroligt dejligt resultat, og jeg blev fra starten meget glad for hypnoterapien. Den afslappede tilstand og kontakten med situationer jeg har oplevet i løbet af mit liv, gav mig kontakt til mig selv, og denne første gang oplevede jeg, hvordan jeg på et tidspunkt, valgte at leve i en anspændt og overopmærksom tilstand.

Jeg har været til endnu 6 behandlinger og har hver gang fået løst op for spændinger i mit system.

Hver gang er det så mærkeligt at mærke virkningen. Jeg bliver hver gang klar over, hvad jeg før har tænkt eller gjort, og som jeg ikke længere har behov for at gøre. Eller der er pludselig noget, der er så let, f.eks. at sige sin mening eller at skrive et brev.

For mig at se er hypnose/hypnoterapi den blideste og samtidig den mest effektive måde, at arbejde med sig selv på.

Flyskræk

Hej Christel.

Jo, det var en rigtig god ferie. Jeg synes også xxx klarede det godt????. Men hun var selvfølgelig bange, men hvis ikke hun havde fået behandling, tror jeg det ville have været helt galt. Da vi lettede, fra Billund, rendte tårerne ned af hendes kinder, men resten af rejsen gik godt????

Mor til pige på 20 år

Angst for edderkopper

Jeg har faktisk ikke set en siden, så det kan jo være at du har tryllet dem væk.. jeg tænker tit på dem.. men lidt på en anden måde. Jeg gjorde det at efter jeg havde været ved dig så satte jeg mig midt på gulvet (Edderkopper færdes stortest kun ved kanter) og så undersøgte jeg alt det jeg kunne om dem.. alt fra hvor store de kan blive, til hvilken dyrefamilie, til hvad deres hud er bygget op af. Det fungerede også ret godt, da det sådan virkelig lidt som at bryde dem ned, del for del. Det fjerner noget af den skrækindjagende mystik omkring dem. Så næste gang er jeg sikker på at jeg bare ignorere den.. eller dræber den ?

Mand 20 år

Flyskræk, angst for at flyve.

Før jeg kom til dig turde jeg ikke engang tænke på at jeg skulle flyve.

Jeg rystede og fik det dårligt, og har sagt nej til så mange ferier pga. at jeg var så bange for at flyve.

Jeg valgte derfor at komme til dig, og kan kun sige at det hele er gået fantastisk! jeg er lige kommet hjem igår, og tager afsted igen i nat 😀 så det viser jo bare hvor meget det har hjulpet!

Jeg blev også “kureret” med neglene, har heller ikke bidt negle i 2 uger. så det er bare kanon det hele!!

Jeg vil sige tusind tak for din hjælp! Og vil helt sikkert lade det gå vidre.

Mange Knus