SONNERASMUSSEN.DK

Gid jeg havde gjort det for mange år siden.

Gennem mit voksne liv har jeg i perioder været tynget af melankoli samt frygten for at blive forladt. I de svære perioder har livet været et spørgsmål om overlevelse præget af en konstant indre uro med skamfulde følelser og mindreværd. Som 54 årig besluttede jeg at noget måtte gøres. Jeg havde kun hørt godt om Christel og håbede at hun kunne hjælpe mig. Det blev til det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Med mildhed og sikker hånd fik jeg konfronteret de indre skyggesider og kom ud på den anden side med vished om, at mit liv også har værdi. Sjældent har jeg været så lettet og følt mig så fri. Gid jeg havde gjort det for mange år siden. Jeg troede slet ikke det var muligt at komme derhen, hvor jeg nu er. Jeg er dybt taknemmelig og vil anbefale ethvert medmenneske med indre kvaler, at tage turen forbi Christel.

Det går rigtigt godt efter hypnosen

Hej Christel. Lige en forsinket tilbagemelding. Det går rigtigt godt efter hypnosen, føler virkelig at jeg er blevet mit glade selv og jeg igen. Har fået nyt arbejde, så det kører bare rigtigt godt, Mange tak. Hilsen mand, 21 år, samtale og hypnoseforløb, temaer: lavt selvværd og hashmisbrug

En beretning fra en tidligere vådligger

En beretning fra en tidligere vådligger.
S. er 12 år. Hun er et glad barn med mange interesser og gode venner.

Hun har et positivt syn på livet, selvom hun har indlæringsvanskeligheder og kæmper en sej kamp for at lære alt det, der kræves af hende i skolen.
Hun er let påvirkelig, hvad angår film og farlige beretninger. I de perioder, hvor hun har været ekstra påvirkelig, har hun oftere haft vandladning i sengen.

Vi har egentlig ikke set det som et større problem, da S. kun tissede i sengen en eller to gange om måneden. Efterhånden som S. er blevet større, har vi dog kunnet mærke, at det påvirkede hende i højere grad. Hun blev frygtelig ked af det og følte nederlag i forbindelse med vandladningen.

Vi søgte hjælp på nettet og fandt www.sonnerasmussen.dk. Her fandt vi nogle gode råd og en beretning, som skulle læses højt for S. hver aften før sengetid i tre uger. At læse højt for børnene er en naturlig del af vores hverdag og det var derfor nemt at gribe til.

Historien handler om en prinsesse, som er eneansvarlig for, at hendes lille, smukke by ikke skal blive oversvømmet. Ved byen er der en dæmning, som skal holde vandet ude. Dæmningen kan briste og i så fald, vil prinsessen blive vækket af trylleblomsterne, der står overalt i byen.

For os var det en historie, der var til at forstå. Den varer ca. 5 min. Vi læste historien højt for hende i den angivne periode og tolkede den sammen med hende hver aften.

Det er nu fire måneder siden, vi lavede øvelsen. S. har kun haft små uheld i trusserne, hvorefter hun er vågnet og selv er gået på toilettet. Mange aftener vågner hun før midnat og går på toilettet. Hun er stolt som en pave, hver gang hun har forhindret vandet i at oversvømme hendes lille, smukke by. Vi taler stadig om historien og de praktiske trylleblomster.

At en lille hyggelig historie som denne kunne have så stor en indflydelse på vores store datter, havde vi aldrig forestillet os. Vi var ikke i tvivl om, at det skulle forsøges. Det er en god mulighed for en hyggestund i det, der godt kan blive en travl hverdag.

 

Find historien her

Kvinde 59 år – individuel terapi

Christel er for mig et livsklogt, empatisk medmennesker, der er god til at lytte- god til at se tingene i perspektiv.
Christel har et særligt sprogligt talent. Hun bidrager med begreber og metaforer, der får mig til at tænke mig om en ekstra gang.

Jeg finder nye trædesten, der fører til nye erkendelser. Jeg har fået et større råderum, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Kvinde, 59 år

Kærestebrud og et hus der ikke kunne sælges

Hej Christel Jeg har tidligere fået samtaleterapi hos dig i perioden 2009-2011, hvilket jeg var rigtig glad for og du hjalp mig videre i livet efter et hårdt kærestebrud og et hus der ikke kunne sælges. Efter jeg sidst kom hos dig er jeg blevet gift, fået en søn, fået nyt job og købt et hus ? Alt er bare gået så godt. Jeg tænker tit tilbage på vores snakke, og jeg må sige, at du er et af de absolut dygtigste mennesker, jeg nogensinde havde mødt. Jeg tror at jeg uden din hjælp var gået til grunde. Du er tit i mine tanker og får kun mine bedste anbefalinger. Har anbefalet dig til mange af mine bekendte. De peger på den klogskab og friskhed, som du har. Det er en sjælden og meget livsbekræftende kombination. Rigtigt god sommer, kvinde, 28 år