SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Kære fokuspersoner, kunder og andre interesserede læsere.

Så er august i gang, og Unicoaching ser frem til endnu et spændende år. Selvom det ikke er årsskifte, føles det altid som en ny runde at starte op efter en berigende og vitaliserende sommerferie.
Vi oplever stor søgning især med hensyn til stresscoachingen, og Christel Sonne Rasmussen oplever en tilsvarende stor interesse med hensyn til parcoaching. Det er godt at mærke, at bevidstheden om at gøre noget, mens tid er, vokser.  Og at mange giver udtryk for, at det nytter.

Der er en god nyhed til dem, der ønsker coaching i København.

Anne Muxoll Søeberg, der leder AMS Coaching og AMS Event har pr. 1. august mulighed for at coache, både i Haderslev og i hovedstaden.
Vi ønsker Anne til lykke med initiativet og kan sige “rigtigt god fornøjelse” til de fokuspersoner, der ønsker coaching i København.

  • Nu er der mulighed for at bestille coaching, individuelt som par, i
    Kolding, Esbjerg, Fredericia, Haderslev og København.

Om et par dage deltager Christel Sonne Rasmussen i et radiointerview på P4 vedr. parcoaching. Tidspunktet for udsendelsen vil blive offentliggjort, når vi selv kender den.

Og så ser vi alle frem til en spændende sensommer og efterårssæson. Vi er sikre på, at der kommer henvendelser, både fra virksomheder og enkeltpersoner. Og alle er velkomne til at rette henvendelse.

Alt det bedste herfra

Christel Sonne Rasmussen
Unicoaching.dk

Af Christel Sonne Rasmussen - 3 aug, 2008

Læs mere i samme kategori:

Foredrag i at formulere en stresspolitik.

Der laves rygepolitik i stort omfang i Danmark for tiden. Mange af disse rygepolitikker er enkle, fordi det er så konkret med røg, og fordi så mange undersøgelser peger på, at røg er usandsynligt farlig. Derfor er der rygepolitikker, der forståeligt nok indeholder et forbud mod røg.

Personlig gennemslagskraft

Lad ikke tidligere enkeltstående situationer, selvom de kan have været belastende, hæmme dig.
Gennemslagskraft er som mange af de andre stærke ord, der findes indenfor personlig udvikling, et samlet begreb. For heller ikke gennemslagskraft kan købes i pakker i supermarkedet, men er måske derfor netop interessant. Fordi gennemslagskraft er som lykke, som tålmodighed, som selvværd, som respekt, som tilstrækkelighed:

Målsætning – det at nå dine mål i livet

Uanset om vi inspireres af Tv-reklamer eller aviser, en snak med naboen eller en snak med os selv, ja så går en del af menneskenes tid og energi med at huske at drømme og at sætte sig mål.
Og det er godt.
For som mennesker tror jeg, at det har afgørende livskvalitet for os at drømme og blive ved at sætte mål. Og at nå dem, der har virkelig betydning og som skaber et løft for os.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: