SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

En uopfordret respons – Feedback.

Vi er en familie med to skønne piger på henholdsvis 5 og 2 år.
Den store har i hele sit liv, haft en meget våd ble om morgenen, selv da hun blev ble fri i en alder af 2,5 år. I starten tænkte vi ikke videre over det, det skulle nok komme med alderen.
Men der skete ikke rigtig noget, heller ikke, selvom vi tog hende op, inden vi gik i seng.

Til hendes 4 års undersøgelse hos lægen, spurgte vi ind til det, men hun ville først tage det op, når hun var omkring de 7 år. Forklarede det med, at hormonet oppe i hjernen skulle være helt klar.

Men jo mere vores pige egentlig selv begyndte at snakke om, at hun ville sove uden, jo mere tænkte vi på mulige løsninger.
En aften sidder jeg så og Googler rundt og støder tilfældigt på dit eventyr. Hm meget skeptisk tænker jeg, at det da umuligt kan hjælpe noget. Men herregud et eventyr kunne vi godt læse en gang imellem. Og stor er vores overraskelse, da vores store pige pludselig har en tør ble, efter en uges læsning.

Tilfældigt………tja vi vælger at tro, at det absolut skyldes eventyret. Vi er utrolig glade på vores datters vegne.

Mvh. en meget glad mor.

Af Christel Sonne Rasmussen - 14 feb, 2015

Læs mere i samme kategori:

Personlig gennemslagskraft

Lad ikke tidligere enkeltstående situationer, selvom de kan have været belastende, hæmme dig.
Gennemslagskraft er som mange af de andre stærke ord, der findes indenfor personlig udvikling, et samlet begreb. For heller ikke gennemslagskraft kan købes i pakker i supermarkedet, men er måske derfor netop interessant. Fordi gennemslagskraft er som lykke, som tålmodighed, som selvværd, som respekt, som tilstrækkelighed:

Målsætning – det at nå dine mål i livet

Uanset om vi inspireres af Tv-reklamer eller aviser, en snak med naboen eller en snak med os selv, ja så går en del af menneskenes tid og energi med at huske at drømme og at sætte sig mål.
Og det er godt.
For som mennesker tror jeg, at det har afgørende livskvalitet for os at drømme og blive ved at sætte mål. Og at nå dem, der har virkelig betydning og som skaber et løft for os.

Manglende motivation

Du ved det. Jeg ved det. Alle ved det. Vi er som udgangspunkt ikke klædt på til at kunne håndtere alle situationer, så i løbet af livet stopper vi op uden helt at have en klar fornemmelse af, hvad der er bedst at gøre. Når vi befinder os i en låst situation, et dilemma eller en anden form for svær situation for første gang, vil spekulationerne som regel handle om, hvad man skal gøre, og da man ikke ved dette, kan det hele formørkes og forekomme endnu tungere og uløseligt. Det er her, at mange desværre oplever en manglende motivation.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: