SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Jeg kan ikke sove…

…ringede hun og sagde. En kær ældre kvinde på 84. rask og rørig, aktiv og glad for sit liv og sit ægteskab.

Men alligevel så træt. For søvnen var forstyrret. Det tog timer at falde i søvn, og oplevelsen af at være uudhvilet var tilbagevendende, stort set hver morgen.

Hun beskrev, at hun aldrig havde haft en godt sovehjerte, så hun havde ingen forventning til at hypnosen ville gøre en enorm forskel, men hun savnede sådan at kunne falde i søvn og slappe af.

Denne kvinde fik en metode, som kunne sætte uroen i hjernen ned før søvnen, og hun fik en metode til at slippe dagens spændinger. Og så fik hun hypnose.

Og jeg er helt beæret. Hun har skrevet, i en alder af 84, en sms, hvor der står.

“Hej Christel. Nu sover jeg godt. Vågner kun en enkelt gang pr nat. Og er slet ikke bange for, at det bliver aften længere. Mange tusind tak”,

I de fleste tilfælde bruger jeg mere end en konsultation på at få genskabt en god søvnrytme, men i dette tilfælde var en gang hypnose nok.

Af Christel Sonne Rasmussen - 26 apr, 2014

Læs mere i samme kategori:

Foredrag kursus – workshop i eksamensangst

Flere gymnasieelever har kontaktet mig på det seneste omkring eksamensangst.
De har beskrevet, at de har gået på eksamenskurser bl.a. via deres studievejledere, og eleverne har givet udtryk for stor frustration.

Foredrag om forberedelse til eksamen mundtligt og skriftligt

Foredrag om eksamensangst og håndtering af dette.
Det er i ungdommen, at det starter. Eksamen begynder at blive en del af skoleforløbet, og fra kun at have været en elev, der har skullet modtage og præstere i det kendte klassemiljø, er man med et udfordret og skal til eksamen, skriftligt som mundtligt.

Foredrag i at formulere en stresspolitik.

Der laves rygepolitik i stort omfang i Danmark for tiden. Mange af disse rygepolitikker er enkle, fordi det er så konkret med røg, og fordi så mange undersøgelser peger på, at røg er usandsynligt farlig. Derfor er der rygepolitikker, der forståeligt nok indeholder et forbud mod røg.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: