SONNERASMUSSEN.DK

Mit ægteskab er i krise

Jeg skriver til dig da jeg er i den forfærdelige situation at mit ægteskab er i krise, og så lørdag morgen fandt jeg en artikel du har skrevet som hedder “når kvinder mister gnisten, følelser og ønsker skilsmisse” det er netop den situation jeg står i, og må sige at den ramte plet, aldrig har jeg grædt så meget som efter jeg læste den, det er lige den situation min kone er i og da jeg læste artiklen kunne jeg ikke andet end at tænke på hende, hun har efterfølgende også bekræftet at den passer på hendes følelser og tanker, jeg er virkelig vågnet op og har forstået budskabet, jeg vil hermed takke dig for denne fantastiske artikel som bare ramte plet.

Min kone og jeg er enige om at prøve at få det op at køre igen og jeg ved også godt at det vil komme til at tage tid og den får hun selvfølgelig, jeg håber og tror på at det nok skal lykkes for det er jo det eneste jeg ønsker, da jeg elsker min kone af hele mit hjerte.

Endnu en gang mange tak for artiklen, jeg er sikker på den vil kunne redde mange parforhold.

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring

Kære Christel.
Først og fremmest vil jeg sige dig tak for alle de utroligt spændende og gode artikler/indlæg som kan findes på din hjemmeside. De er skrevet i et dejligt, forståeligt og læsbart sprog, og jeg allerede blevet lidt klogere på mig selv og mit parhold.

Og her kommer så den triste del af historien.
Jeg kan læse i dine artikler at vi er ramt af præcis det samme som så mange andre. Vi har en dyb og ægte kærlighed til hinanden, men jeg fornemmer at min hustru har trukket sig lidt og jeg tænker “midtvejskrise”. Jeg har ikke forholdt hende det, for jeg synes ikke det er min plads at sætte en diagnose på hende. Men jeg lider, for jeg savner hende og hendes nærvær.

Jeg er selv startet i terapi for at prøve at finde mig selv i alt det her, og for at få bearbejdet min jalousi og mit selvværd. Jeg håber på sigt at min kone også vil gå i terapi, og i hvert fald også at hun vil gå sammen med mig hos en parterapeut, så vi kan tage fat om problemerne og få lavet om på de ting der ikke fungerer for os.

Desværre bor vi langt fra dig i og det er smadderærgerligt, for jeg fornemmer ud fra artiklerne på din hjemmeside, at du ville have kunne trænge dybt ind i mit sind.

Så stor ros og tak til dig for, at du deler din viden og erfaring, også selvom det er lidt på afstand

Mand, 36 år.

En ung 28 årig mands beretning om Jalousi

Jalousi på grund af en skilsmisse.
Det er utrolig rart og genfinde roèn i kroppen. At mærke hvordan overblik og overskud igen vender tilbage i hverdagen.
Jeg er en ung fyr på 28 der, 3 md.efter jeg blev gift, blev blæst ud af kurs af en kedelig skilsmisse. Da jeg begyndte et nyt parforhold, udviklede jeg en utrolig mistroisk tankegang. Det var så slemt, at jeg næsten var uarbejdsdygtig af frygten for, at jeg blev snydt og ført bag lyset af kvinden, jeg burde stole på.

Jeg fandt Christel på nettet. Jeg brugte en times tid på at danne mig et indtryk af hvilke muligheder for hjælp, der var at finde.

Jeg kan give to råd:

  1. Forsøg og find en behandler der tiltaler dig, ved sproget og den måde hjemmesiden er opbygget.
  2. Finder du en, der tiltaler dig, så er der god chance for, at kemien mellem dig og psykologen passer.

Vigtigst, ta hurtigt kontakt og aftal et møde.
Den livsglæde man mister ved at forsøge og løse et problem selv, er for dyr en pris.
Efter 5 sessioner havde jeg fået ro, overskud og livsglæden tilbage i min hverdag.

Om jalousi

Om en jalousider tog over….
Min kæreste og jeg havde en uheldig start på vores forhold.
Vi havde kendt hinanden længe og var nu kommet så tæt at det ville udvikle sig til et kærligheds forhold. Hun havde desværre kæreste på og jeg skulle til militæret. Men som sommeren skred frem fik hun slået op med hendes kæreste, så det næste der ventede var at jeg skulle til militæret.

Dagen kom og det blev en kort fornøjelse, da jeg blev sendt hjem stort set dagen efter jeg var kommet ind. Først derefter fik jeg hendes ja, men det viste sig at være et ja der skulle arbejdes med, for hendes kommunikation til mig var ikke særlig god og hun sagde ting som ikke gjorde mig tilpas. Ting som gjorde mig bange for at hun måske ville forlade mig til fordel for en anden eller være mig utro. I de første par måneder sagde jeg ofte at jeg ikke ville høre hende sige ting så som, at hun skulle ud og score, når hun egentlig bare skulle ud og hygge sig med veninderne.

Men hun blev ved med at snakke om det emne, bare på andre måder.

Inderst inde i mig blev der opbygget en mærkelig og bange følelse om hvad hun nu lavede når vi ikke var sammen. Det udviklede sig til flere meget ubehagelige mareridt og jeg begyndte at opføre mig tosset når hun var af sted, f. eks at hun skulle svare mig når jeg ringede til hende. At hun skulle komme tidligt hjem, begyndte lidt at bestemme over hende.

Så en lørdag aften hvor hun var til en fest og jeg var ved en anden fest, slog det hele klick for mig, jeg havde fået godt at drikke og kunne ikke styre mine følelser, så jeg fik hurtigt arrangeret at jeg kunne køre med en af gæsterne fra den fest jeg var til, ned i byen for at mødes med hende. Men det fik en drastisk ændring da jeg kom ud af bilen, min promille og det kolde vejer arbejde hårdt imod mig og jeg situationen gik helt af sporet.

Min jalousi var helt ude af kontrol og så var jeg meget beruset. Så jeg kom op til den fest hvor hun var og lavede et større show ud af det. Begyndte at råde og skrige og græde foran hende, helt uden grund, jeg opførte mig helt umuligt. Hurtigt forlod min kæreste og jeg festen, mine følelser sad helt uden på tøjet og jeg var ikke i stand til noget som helst ud over at græde.

Det var min mistro til min kæreste som drev mig ud i noget jeg ikke kunne håndtere, men hvad så det mest åndsvage var at, hun aldrig kunne finde på at være mig utro.

Det var simpelthen jalousien der overtog herredømmet og satte min sunde fornuft helt ud af spil.

Dagene efter gik så med at få snakket med hende om tingene og få styr på det hele igen, ringe til venner og bekendte og sige undskyld.

Derefter hørte jeg om sonneRASMUSSEN, hvilket nok var en kæmpe redning for mig, for jeg var på vej ud på et følelsesmæssigt skråplan.

Jeg fik kontakt med Christel og fik aftalt en tid:
Første session foregik mest med at snakke om hvad der var sket og lave en slags kort over begivenheden og sætte en figur på min jalousi, og så gav hun mig nogle redskaber til hvordan jeg selv kunne arbejde med det.

Det tog mig 4 gange hos Christel at få kontrol over mig selv og min jalousi, hvor hun opbyggede min selvtillid, blev hypnotiseret og vi snakkede tingene igennem.

Allerede efter første gang hos hende kunne jeg mærke en stærk forskel, jeg kunne give min kæreste mere snor uden at være bekymret, og nu kan vi gøre hvad vi vil, vi kender hinandens krav og jeg kan først og fremmest styre min jalousi.

Havde det ikke været for Christel så ville jeg ikke komme sammen med den pige som jeg elsker af hele mit hjerte og stadig er sammen med.

Parterapi august 2006

Vi var i parterapi hos dig i august sidste år
Vi kom i parterapi fordi vi aldrig kunne få løst de problemer der opstod, selvom vi selv talte meget og længe om dem.
Efter vi gik fra den sidste konsultation, var vi begge overbeviste om at vi havde fundet nøglen til problemet.
Nu et halvt år senere, kan vi se at du virkelig har hjulpet os.

I dag opstår der nærmest ingen problemer og dem der opstår, bliver løst hurtigt.

Vi venter nu barn nummer 2 til september og er sikre på at vores forhold nok skal holde til døden os skiller.

Tusind tak for hjælpen!

Kærlig hilsen.