SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Jeg hedder Annette Adelhardt og har siden 2004 drevet min egen virksomhed:

Adelhardt Coaching ApS

Her udvikler jeg ledere og mellemledere, uddanner coaches og coacher privatpersoner.

Oprindeligt har jeg en sundhedsfaglig baggrund og har siden taget forskellige videreuddannelser inden for bl.a. forskning, kommunikation, systemisk ledelse, coaching og teamcoaching.

Derudover er rollen som systemisk og narrativ konsulent og systemisk og narrativ supervisor også en del af mit virke. Jeg har en mangeårig baggrund som leder og konsulent i den offentlige sektor, bl.a. som uddannelseschef på Hvidovre Hospital og Chefudviklingskonsulent i Søllerød Kommune.

 

Certifikationer og tillidshverv.

Mine certifikationer tæller ICF – International Coach – (PCC), Internationel Certificeret Professionel Co-Active Coach (CPCC) , International Certificeret Organisations-, Relations- og Systemisk Coach (ORSCC).  International Certificeret –ICC, Mentor Coach

Certificeret NLP Trainer, Uddannet Narrativ Proceskonsulent, og Systemisk Leder og Organisationskonsulent. Certificeret MBTI, og DISC typologi., Uddannet Systemisk Supervisor.
Udover mit virke som indehaver af Adelhardt Coaching ApS er jeg tilknyttet Professionshøjskolen Metropol og COK som underviser i Diplom i Ledelse/DOL.

Jeg har indtil 2011 været en del af Bestyrelsen i ICF Danmark (International Coach Federation), hvor jeg bl.a. arbejdede med International Certificering af Coaches.

Anbefaling af Annette Adelhardt:

Hvordan oplever du at arbejde sammen med Annette Adelhardt?

  • Annette er CPCC og ORSCC, og vi har samarbejdet igennem både modulprogrammet på ORSC og Certificeringen til ORSCC. Jeg opfatter Annette som en person med synlige Coachkompetencer. Hun er også empatisk og god til at formulere reflekterende spørgsmål. Det er svært at komme ind i en nye organisationer, men det lykkes godt for Annette Adelhardt, da hun har held til at møde sine kunder lige på det rette sted og tidspunkt. De deltagere som har givet feed back om samarbejdet med Annette har udtalt at de følte sig meget trygge, til at udfordre egne grænser og samtidig sætte sig nye mål.Deltagerne har fået redskaber til at sikre fremdrift i deres arbejde. Konkret er det noget med at kunne se, hvordan man fx styrker samarbejdet eller gør møderne bedre? Annette er hurtig til at guide grupperne ind til, hvor skoen trykker, og få dem til at erkende problemet.

 

Vi ses med venlig hilsen.
Anette Adelhardt – Adelhardt Coaching

Af Christel Sonne Rasmussen - 12 sep, 2011

Læs mere i samme kategori:

Personlig gennemslagskraft

Lad ikke tidligere enkeltstående situationer, selvom de kan have været belastende, hæmme dig.
Gennemslagskraft er som mange af de andre stærke ord, der findes indenfor personlig udvikling, et samlet begreb. For heller ikke gennemslagskraft kan købes i pakker i supermarkedet, men er måske derfor netop interessant. Fordi gennemslagskraft er som lykke, som tålmodighed, som selvværd, som respekt, som tilstrækkelighed:

Målsætning – det at nå dine mål i livet

Uanset om vi inspireres af Tv-reklamer eller aviser, en snak med naboen eller en snak med os selv, ja så går en del af menneskenes tid og energi med at huske at drømme og at sætte sig mål.
Og det er godt.
For som mennesker tror jeg, at det har afgørende livskvalitet for os at drømme og blive ved at sætte mål. Og at nå dem, der har virkelig betydning og som skaber et løft for os.

Manglende motivation

Du ved det. Jeg ved det. Alle ved det. Vi er som udgangspunkt ikke klædt på til at kunne håndtere alle situationer, så i løbet af livet stopper vi op uden helt at have en klar fornemmelse af, hvad der er bedst at gøre. Når vi befinder os i en låst situation, et dilemma eller en anden form for svær situation for første gang, vil spekulationerne som regel handle om, hvad man skal gøre, og da man ikke ved dette, kan det hele formørkes og forekomme endnu tungere og uløseligt. Det er her, at mange desværre oplever en manglende motivation.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: