SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Som beskrevet på dette website coacher jeg teams i det private erhvervsliv. Men vil også med denne tekst slå et slag for det, som jeg kalder gruppecoaching.

Som jeg definerer gruppecoaching er det at en gruppe, der samles privat og på frivillig basis, kontakter mig.

Dels fordi der er brug for inspiration eller andre vinkler til det, som er gruppens omdrejningspunkt.
Dels fordi gruppen kan have brug for at udvikle deres kultur eller metoder for at mødes og ”skrive deres historie”.

Der er stor forskel på de grupper, jeg har coachet. Som regel er det små foreninger, som eksempelvis en forældreforening til en gruppe børn, der har særlige sygdomme. Det kan også være foreninger, der er fraktioner af en større forening, eksempelvis nogle af de store handicapforeninger, hvor der er opstået undergrupper. Det har også været unge erhvervskvinder, der gerne ville høre lidt om ”venindecoaching”, fordi de mødes 1 gang om måneden og gerne ville tættere på hinanden ud en at blive ”overterapeutiske”.

Jeg har også haft grupper fra gymnasier- og handelsskoleelever, der i et forårssemester mødtes med mig for at styrke deres forhold til at gå til eksamen.

Så mulighederne er mange, ja uendelige.
Det vil sige, at hvis du er en del af en gruppe, der på den ene eller anden måde trænger til et løft, er gruppecoaching en klar mulighed. Om det er få eller flere gange vi mødes, er som beskrevet meget forskelligt fra gruppe til gruppe, ligesom prisen derfor varierer og fastsættes individuelt.

 

Har du spørgsmål om gruppecoaching, så send endelig en mail til:
Info@unicoaching.dk

Venlig

hilsen
Christel Sonne Rasmussen

Af Christel Sonne Rasmussen - 13 jul, 2011

Læs mere i samme kategori:

Personlig gennemslagskraft

Lad ikke tidligere enkeltstående situationer, selvom de kan have været belastende, hæmme dig.
Gennemslagskraft er som mange af de andre stærke ord, der findes indenfor personlig udvikling, et samlet begreb. For heller ikke gennemslagskraft kan købes i pakker i supermarkedet, men er måske derfor netop interessant. Fordi gennemslagskraft er som lykke, som tålmodighed, som selvværd, som respekt, som tilstrækkelighed:

Målsætning – det at nå dine mål i livet

Uanset om vi inspireres af Tv-reklamer eller aviser, en snak med naboen eller en snak med os selv, ja så går en del af menneskenes tid og energi med at huske at drømme og at sætte sig mål.
Og det er godt.
For som mennesker tror jeg, at det har afgørende livskvalitet for os at drømme og blive ved at sætte mål. Og at nå dem, der har virkelig betydning og som skaber et løft for os.

Manglende motivation

Du ved det. Jeg ved det. Alle ved det. Vi er som udgangspunkt ikke klædt på til at kunne håndtere alle situationer, så i løbet af livet stopper vi op uden helt at have en klar fornemmelse af, hvad der er bedst at gøre. Når vi befinder os i en låst situation, et dilemma eller en anden form for svær situation for første gang, vil spekulationerne som regel handle om, hvad man skal gøre, og da man ikke ved dette, kan det hele formørkes og forekomme endnu tungere og uløseligt. Det er her, at mange desværre oplever en manglende motivation.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: