SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Det sociale liv er mere eller mindre gået i stå.

Hej alle derude
Jeg har i den senere tid talt med mange, der oplever, at deres sociale liv er gået mere eller mindre i stå, og de føler at de socialt står stille.

Mennesker, som eksempelvis grundet skilsmisse eller ulykkelige livsomstændigheder i en længere periode har været nødt til at vende blikket indad og samle kræfterne på hjemmefronten og derfor ikke har været socialt aktive med hensyn til venner og fritidsaktiviteter.

Det er på deres vegne, jeg skriver.

For:

Flere har givet udtryk for, at de mangler et socialt forum på nettet.
Et forum, der ikke handler om at få en ny partner. Men et forum, der handler om, som voksen, at skrive med andre, der bevidst ønsker mere aktivitet, rent socialt.

Jeg har i den senere tid talt med mange, der oplever, at deres sociale liv er gået mere eller mindre i stå, og de føler at de socialt står stilleJeg ved, at der findes et fint forum, der hedder singleplus. For de som er singler med børn. Og hører kun godt om dette.

Det forum, jeg efterlyser her, er et forum for mennesker fra 45 og opefter. Hvor børnene er flyttet og man er blevet mere eller mindre ensom.

Endskønt man er ekstrovert, aktiv i job mv. blot er i den situation, at de bedste venner/veninder er flyttet /er døde, og hvor man egentligt kigger sig rundt og mangler nogen at tale og have oplevelser med.

Skriv skriv skriv, hvis du /I kender et forum. Jeg understreger det er ikke et datingforum, jeg efterlyser.

Venlig hilsen
Christel Sonne Rasmussen

Af Christel Sonne Rasmussen - 18 feb, 2008

Læs mere i samme kategori:

Styrket selvværd og mere personlig udstråling.

Jeg har arbejdet med adskillige unge erhvervskvinder

Fælles for dem har været, at de har ønsket sig et styrket selvværd og en mere kraftfuld personlig udstråling. Nogle af dem har sagt jeg kan godt sælge, men når salget så er slut, ved jeg ikke, hvad jeg skal sige, jeg blive ligesom til ingenting.

Drillet og mobbet i skolen

Jeg arbejder tit med børn, der af den ene eller anden grund ikke er glade for at gå i skole fordi de bliver drillet og mobbet.Generelt vil jeg sige, at børnenes problemer befinder sig enten på et fagligt plan, et socialt plan eller et personligt plan.

Julenat i Bethlehem – Elsk muren ned

Jeg anede ikke, før jeg hørte nedenstående Youtube klip, at der eksisterer en mur rundt om Betlehem.

Og jeg blev inderligt glad, da jeg hørte Lars Lilholt synge om Betlehem og kærlighed. Og at sangens tekst nu hænger i både en dansk og engelsk udgave på muren omkring Betlehem, giver håb.

Jeg kommer tit i en særlig blid, henført og melankolsk stemning, når jeg hører Lars Lilholts melodier og tekster. En stemning, hvor grundklange i sindet, hvor længsel efter fred, længsel efter kærlighed, glæde og hjælpsomhed synger. En sang, som jeg tror, at de fleste af os har i vore hjerter, men hvor indre mure er blevet bygget op, som forsvar mod angreb og fornedrelser – og som ly for afvisninger og svigt.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: