SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Her er lige en respons på forløbet hos dig….

som du kan sætte på din hjemmeside.

Jeg håber at det er fyldestgørende nok, ellers må du lige vende tilbage.

 

Jeg er 37 år.

Da jeg efter et længerevarende sygdomsforløb med stress, følte migudbrændt, svært ved at motiverer mig til selv de mindste ting og følte hverdagen var grå og trist hele tiden, besluttede jeg mig for at prøve coaching. Jeg følte at jeg manglede et råd, en ledetråd, et værktøj til at komme videre.Jeg søgte information om coaching på internettet og ved gennemlæsning af sonnerasmussen.dk, besluttede jeg mig for at skrive til Christel og få en tid.
Efter den første konsultation, kunne jeg mærke at dette var noget der kunne hjælpe mig, og siden er der sket store fremskridt i min hverdag, coachingen har hjulpet mig til at tænke anderledes, reagere anderledes på måden jeg håndterer tanker og følelser, jeg har fået mere overskud til familien og arbejde og har fået en gladere hverdag.
Denne behandlingsform er den mest optimale for mig, da den effektivt giver mig redskaber til at vende negative tanker og følelser, til positiv energi. Lyst til at arbejde med sig selv.

 

Tak for din feedback.

Hilsen
Christel

Af Christel Sonne Rasmussen - 2 dec, 2008

Læs mere i samme kategori:

Personlig gennemslagskraft

Lad ikke tidligere enkeltstående situationer, selvom de kan have været belastende, hæmme dig.
Gennemslagskraft er som mange af de andre stærke ord, der findes indenfor personlig udvikling, et samlet begreb. For heller ikke gennemslagskraft kan købes i pakker i supermarkedet, men er måske derfor netop interessant. Fordi gennemslagskraft er som lykke, som tålmodighed, som selvværd, som respekt, som tilstrækkelighed:

Målsætning – det at nå dine mål i livet

Uanset om vi inspireres af Tv-reklamer eller aviser, en snak med naboen eller en snak med os selv, ja så går en del af menneskenes tid og energi med at huske at drømme og at sætte sig mål.
Og det er godt.
For som mennesker tror jeg, at det har afgørende livskvalitet for os at drømme og blive ved at sætte mål. Og at nå dem, der har virkelig betydning og som skaber et løft for os.

Manglende motivation

Du ved det. Jeg ved det. Alle ved det. Vi er som udgangspunkt ikke klædt på til at kunne håndtere alle situationer, så i løbet af livet stopper vi op uden helt at have en klar fornemmelse af, hvad der er bedst at gøre. Når vi befinder os i en låst situation, et dilemma eller en anden form for svær situation for første gang, vil spekulationerne som regel handle om, hvad man skal gøre, og da man ikke ved dette, kan det hele formørkes og forekomme endnu tungere og uløseligt. Det er her, at mange desværre oplever en manglende motivation.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: