SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Telefoncoaching har absolut sin berettigelse.

Telefoncoaching har især en berettigelse, når der er et akut behov for coaching, og det ikke lader sig gøre at mødes, af geografiske eller tidsmæssige grunde.

Jeg tilbyder telefoncoaching, enten som et forløb udelukkende bestående af telefoncoaching, eller som et forløb, varierende imellem personlig coaching og telefoncoaching.
Fordelene ved telefoncoaching er:

At man eksempelvis i aftentimerne kan drøfte de fokuspunkter og problematikker, der er akutte.
telefoncoaching er fleksibelt, og tilgodeser, at der er geografisk længere afstand imellem coachen og fokuspersonen.
Og det absolut bedste ved telefoncoaching er, at en akut situation kan coaches inden for kort tid.
Fordelen ved telefoncoaching er i øvrigt, at når telefoncoaching bruges som opfølgning på lifecoaching, karrierecoaching, parcoaching eller stresscoaching, ja så kan coachingen forløbe over eventuel 30 minutter, og kan spare tid, og samtidig skærpe fokuspunktet og de strategier, der er lagt.

Afhængigt af hvem man er og hvad fokuspunkterne er, kan der godt være ulemper ved telefoncoaching. Som ved ethvert andet aspekt her i livet.

  • Nogle mener, at det er overfladisk eller ikke seriøst nok at benytte sig af coaching via telefon.
  • Nogle mener, at telefoncoaching ikke forpligter på samme måde som en personlig coaching.
  • Nogle mener, at kontakten i telefon ikke er nær så intens eller dyb som ved personlig coaching.

Jeg lader det være op til den enkelte at afgøre, om vedkommende vil benytte sig af telefoncoaching. Især mener jeg, at det akutte aspekt er enestående, da der sædvanligvis er flere ugers ventetid på coaching hos os.
Og at telefoncoaching er fint med hensyn til opfølgning, netop fordi der ikke nødvendigvis behøver at afsættes lang tid til en opfølgning på et forløb, der er godt i gang.
Desuden er telefoncoaching enestående, når der er brug for coaching, og man selv er bosiddende på evt. Sjælland, men har lyst til at bruge coaches eksempelvis i Jylland..

Jeg afholder ugentlig telefoncoaching .
Ikke på bestemte tidspunkter men som Ad – hoc assistance.
Coaching beregnes ud fra minutantal. Typisk samles der op over et forløb på fem eller ti gange, og hvor der efter aftale fremsendes faktura.

Så ring op, eller send en mail, så finder vi en løsning, også selv om du evt. bor langt væk, eller blot har en frokostpause til at tale i.
Ring til telefon 7553 – 7803
Send en sms til 2066 – 8803
Eller send en mail til christel@sonnerasmussen.dk

Venlig hilsen
Christel Sonne Rasmussen

Af Christel Sonne Rasmussen - 11 feb, 2007

Læs mere i samme kategori:

Personlig gennemslagskraft

Lad ikke tidligere enkeltstående situationer, selvom de kan have været belastende, hæmme dig.
Gennemslagskraft er som mange af de andre stærke ord, der findes indenfor personlig udvikling, et samlet begreb. For heller ikke gennemslagskraft kan købes i pakker i supermarkedet, men er måske derfor netop interessant. Fordi gennemslagskraft er som lykke, som tålmodighed, som selvværd, som respekt, som tilstrækkelighed:

Målsætning – det at nå dine mål i livet

Uanset om vi inspireres af Tv-reklamer eller aviser, en snak med naboen eller en snak med os selv, ja så går en del af menneskenes tid og energi med at huske at drømme og at sætte sig mål.
Og det er godt.
For som mennesker tror jeg, at det har afgørende livskvalitet for os at drømme og blive ved at sætte mål. Og at nå dem, der har virkelig betydning og som skaber et løft for os.

Manglende motivation

Du ved det. Jeg ved det. Alle ved det. Vi er som udgangspunkt ikke klædt på til at kunne håndtere alle situationer, så i løbet af livet stopper vi op uden helt at have en klar fornemmelse af, hvad der er bedst at gøre. Når vi befinder os i en låst situation, et dilemma eller en anden form for svær situation for første gang, vil spekulationerne som regel handle om, hvad man skal gøre, og da man ikke ved dette, kan det hele formørkes og forekomme endnu tungere og uløseligt. Det er her, at mange desværre oplever en manglende motivation.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: