SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

De fleste ved efterhånden, at “energi følger fokus” hvilket vil sige.

Vi generer energi til det, vi fokuserer på. Og at vores evne til at holde fokus dermed bliver en af de mest afgørende evner for vores glæde, sundhed, ja livskvalitet i det hele taget.

For at forbedre evnen til at holde fokus , må man også vide, hvordan man motiverer sig, hvilket dækker over at holde sig sine mål for øje og overkomme de barrierer, der er eller opstår undervejs.  At holde fokus og at opretholde motivationen er de bedste mentale følgesvende, for os.

På kurset “fokus og fleksibilitet” vil Christel Sonne Rasmussen, der er psykoterapeut, forfatter, coach og foredragsholder guide dig ind i det univers, der handler om.

  • At sætte realiserbare mål og nå dem.
  • At afklare og komme i kontakt med personlige ressourcer som selvværd, glæde, styrke, handlekraft, iderigdom m.m.
  • At lære om motivationsstrategier, så du lærer at skabe og opretholde din egen motivation.
  • At skabe et bedre overblik og en bedre balance imellem aktivitet og passivitet samt flere brugbare coachteknikker til stresshåndtering.
  • Og sidst men ikke mindst: at få mulighed for at formulere dine mål og ønsker og søndag efter søndag se dine egne beviser på, at du bevæger dig i den rigtige retning.

Christel er en af landets dygtigste coaches og har skrevet bogen “Motivation“; som uddeles til kursisterne.
Læs mere om Christel på “www.sonnerasmussen.dk
Christel kan kontaktes på info@sonnerasmussen.dk og/eller tlf: 7553 – 7803

Retur til hovedsiden: Fokus og fleksibilitet

Af Christel Sonne Rasmussen - 15 aug, 2010

Læs mere i samme kategori:

Personlig gennemslagskraft

Lad ikke tidligere enkeltstående situationer, selvom de kan have været belastende, hæmme dig.
Gennemslagskraft er som mange af de andre stærke ord, der findes indenfor personlig udvikling, et samlet begreb. For heller ikke gennemslagskraft kan købes i pakker i supermarkedet, men er måske derfor netop interessant. Fordi gennemslagskraft er som lykke, som tålmodighed, som selvværd, som respekt, som tilstrækkelighed:

Målsætning – det at nå dine mål i livet

Uanset om vi inspireres af Tv-reklamer eller aviser, en snak med naboen eller en snak med os selv, ja så går en del af menneskenes tid og energi med at huske at drømme og at sætte sig mål.
Og det er godt.
For som mennesker tror jeg, at det har afgørende livskvalitet for os at drømme og blive ved at sætte mål. Og at nå dem, der har virkelig betydning og som skaber et løft for os.

Manglende motivation

Du ved det. Jeg ved det. Alle ved det. Vi er som udgangspunkt ikke klædt på til at kunne håndtere alle situationer, så i løbet af livet stopper vi op uden helt at have en klar fornemmelse af, hvad der er bedst at gøre. Når vi befinder os i en låst situation, et dilemma eller en anden form for svær situation for første gang, vil spekulationerne som regel handle om, hvad man skal gøre, og da man ikke ved dette, kan det hele formørkes og forekomme endnu tungere og uløseligt. Det er her, at mange desværre oplever en manglende motivation.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: