SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Der sker så mange vitaliserende og livsforlængende processer i kroppen, når du bevæger dig – og det er aldrig for sent.

Under træning producerer vi naturlige lykkehormoner. Vi udskiller syrer og affaldsstoffer igennem sved og åndedræt, og vi opbygger knogle- og muskelmasse. Vi øger forbrændingen i op til 48 timer efter vi har trænet. Appetitten reguleres og vi sover meget bedre, når det ikke kun er hovedet der er træt.
Motion og basisk livsstil er den eneste vaccine, der både forebygger, vedligeholder og helbreder selv de tungeste livsstilssygdomme.

Body Balance Pilates former, styrker og smidiggør din krop. Du forbedrer din holdning, da træningen fokuserer meget på dine dybe mave- og rygmuskler. Samtidig forebygger og genoptræner enkle øvelser de mest almindelige livsstilssygdomme som ryg-, knæ,- skuldersmerter m.m.
Øvelserne tager hensyn til kroppens anatomi, så du opnår en sund, naturlig og funktionel holdning.

På 3 dages kurset “Fokus og Fleksibilitet“, vil du blive guidet igennem hele kroppen. Emnerne giver en god forståelse og oplevelse af, hvor stor betydning en afbalanceret holdning har for at bevare en sund og stærk krop.

Derudover vil vi arbejde med venepumpeøvelser. Lymfens og venepumpens opgave er at fjerne affaldsstoffer som dannes under cellestofskiftet eller som tilføres kroppen udefra. Venepumpeøvelserne virker både slankende og sætter naturligt gang i den indre udrensning.

Der vil hver gang være afspænding/visualisering som hjælper dig til at slippe spændinger og stress i krop og sjæl.

Kost/ Sundhed og livsstil.

  • Tag ansvar for din alder, vitalitet og sundhed.

Du vil sikkert gerne være sund, stærk og fuld af energi og optimisme. Du er måske træt af at være træt, forstoppet, tør, sur over synet i spejlet hver morgen. Eller måske har du det ok med dig selv, men ved at det er nu, du skal investere i den alder som venter.

Vores travle livsstil med fastfood, for meget sukker, for mange stimulanser og for meget stress og for lidt eller uregelmæssig søvn gør, at vi går rundt i en alt for sur krop. Det er livstruende for vores helbred og det gør os sure i sindet.

Er tiden inde til at rydde op og rense ud både kostmæssigt, mentalt og fysisk, så er kurset “Fokus og Fleksibilitet” noget for dig. Bliv inspireret til at få gang i den sunde selvforstærkende cirkel, der fører til veloplagthed, mere energi, klar tænkning og godt humør.

Gitte kan kontaktes på 2880 – 0965

Retur til hovedsiden: Fokus og fleksibilitet

Af Christel Sonne Rasmussen - 15 aug, 2010

Læs mere i samme kategori:

Styrket selvværd og mere personlig udstråling.

Jeg har arbejdet med adskillige unge erhvervskvinder

Fælles for dem har været, at de har ønsket sig et styrket selvværd og en mere kraftfuld personlig udstråling. Nogle af dem har sagt jeg kan godt sælge, men når salget så er slut, ved jeg ikke, hvad jeg skal sige, jeg blive ligesom til ingenting.

Drillet og mobbet i skolen

Jeg arbejder tit med børn, der af den ene eller anden grund ikke er glade for at gå i skole fordi de bliver drillet og mobbet.Generelt vil jeg sige, at børnenes problemer befinder sig enten på et fagligt plan, et socialt plan eller et personligt plan.

Julenat i Bethlehem – Elsk muren ned

Jeg anede ikke, før jeg hørte nedenstående Youtube klip, at der eksisterer en mur rundt om Betlehem.

Og jeg blev inderligt glad, da jeg hørte Lars Lilholt synge om Betlehem og kærlighed. Og at sangens tekst nu hænger i både en dansk og engelsk udgave på muren omkring Betlehem, giver håb.

Jeg kommer tit i en særlig blid, henført og melankolsk stemning, når jeg hører Lars Lilholts melodier og tekster. En stemning, hvor grundklange i sindet, hvor længsel efter fred, længsel efter kærlighed, glæde og hjælpsomhed synger. En sang, som jeg tror, at de fleste af os har i vore hjerter, men hvor indre mure er blevet bygget op, som forsvar mod angreb og fornedrelser – og som ly for afvisninger og svigt.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: