SONNERASMUSSEN.DK

Christels blog

Af terapeut Christel Sonne Rasmussen

Send en e-mail skriv til en du savner, elsker.

Hvor er det dog vidunderligt, at e-mailen er opfundet.

Jeg synes helt personligt, at det er den allerbedste opfindelse i mange år og er både taknemmelig, glad og begejstret over, at så mange mennesker mailer til mig. At det er muligt lynhurtigt at få svar, og at det er muligt at skrive. Især det at skrive er jeg glad for. Fordi min oplevelse helt klart er, at der sker noget andet, når vi skriver, end når vi taler, og end når vi tænker. Jeg udfører jo blandt andet terapi via mailen, når der eksempelvis er store afstande, og bla. har jeg kontakt med sjællændere, og danskere boende i Grønland og flere europæiske lande. Sågar udstationerede soldater har mulighed for at få refleksion og pr. mail at få lidt hjælp og support il deres situation. Det gode ved en mail er naturligvis også, at man kan gemme dem, hvorimod selv søde ord sagt i en telefon, ret hurtigt glider ind i glemslens tåger.

Så hip hip hurra for mailen. Hip hip hurra for, at danskerne skriver og kommunikerer, og hver eneste gang får delt noget af det, som de går med indeni. Det er jeg glad for.

Tænk bare. Her til morgen fik jeg en mail fra en kvinde, der skrev, at miraklernes tid ikke er forbi. Der var sket gode og ganske uventede ændringer i hendes tilværelse, og for hende føltes det ganske enkelt som et mirakel. Den sætning vil jeg gå og nyde i løbet af dagen.

Blandt andet.
Så: ud med det.

Og overvej om du lige skulle sende en mail til din kæreste eller en af dine venner og huske vedkommende på, at du påskønner dem. Fordi vædsættelse, anerkendelse og påskønnelse er det, der løfter os allermest. Og fordi det ikke kræver alverden. Men gør en bedre verden.

Tænk over det.
Og gør det.
For nogen skal gøre noget, ikke?

Hilsen
Christel

Af Christel Sonne Rasmussen - 19 feb, 2006

Læs mere i samme kategori:

Styrket selvværd og mere personlig udstråling.

Jeg har arbejdet med adskillige unge erhvervskvinder

Fælles for dem har været, at de har ønsket sig et styrket selvværd og en mere kraftfuld personlig udstråling. Nogle af dem har sagt jeg kan godt sælge, men når salget så er slut, ved jeg ikke, hvad jeg skal sige, jeg blive ligesom til ingenting.

Drillet og mobbet i skolen

Jeg arbejder tit med børn, der af den ene eller anden grund ikke er glade for at gå i skole fordi de bliver drillet og mobbet.Generelt vil jeg sige, at børnenes problemer befinder sig enten på et fagligt plan, et socialt plan eller et personligt plan.

Julenat i Bethlehem – Elsk muren ned

Jeg anede ikke, før jeg hørte nedenstående Youtube klip, at der eksisterer en mur rundt om Betlehem.

Og jeg blev inderligt glad, da jeg hørte Lars Lilholt synge om Betlehem og kærlighed. Og at sangens tekst nu hænger i både en dansk og engelsk udgave på muren omkring Betlehem, giver håb.

Jeg kommer tit i en særlig blid, henført og melankolsk stemning, når jeg hører Lars Lilholts melodier og tekster. En stemning, hvor grundklange i sindet, hvor længsel efter fred, længsel efter kærlighed, glæde og hjælpsomhed synger. En sang, som jeg tror, at de fleste af os har i vore hjerter, men hvor indre mure er blevet bygget op, som forsvar mod angreb og fornedrelser – og som ly for afvisninger og svigt.

Læs forrige indlæg:
Læs næste indlæg: